Biotrino Blonde Chlorella - 100 g

Biotrino Blonde Chlorella - 100 g
Se alle produkter fra Biotrino
Varenummer: 40481

Dansk produceret blonde chlorella

Blonde Chlorella kan anvendes i brød og kager, smoothie, som drys på skyr/yoghurt, havregryn/grød, suppe,is, vegan mayo, pasta, vafler, pandekager, dressing - mulighederne for at anvende Blonde Chlorella som en del af din varieret kost og dit daglige indtag af protein, sunde fedtsyrer, vitaminer og mineraler er næsten uendelige.
Kan anvendes som erstatning for æg (blomme).

Produktet er en af verdens mest bæredygtige kilder til protein, da udledning af C02, forbrug af vand og forbrug af plads per kg produceret protein er minimalt i forhold til f.eks. kød, æg, mejeriprodukter, æg, korn, grønsager, soya, ris mv. På sigt kan produktet derfor blive en vigtig faktor i bæredygtig ernæring af jordens stigende befolkning. Blonde Chlorella er en vegansk.
Faktisk er alger verdens første ”fødevare”. Hele 2 milliarder år før den første plante så dagens lys på vores klode gik alger i gang med at producere ernæring og blev således byggesten og grundlag for alt senere liv på kloden. Tænk at den ældste kendte form for ernæring kan gå hen at blive løsningen på fremtidens behov for bæredygtig ernæring.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Kan spises direkte ud af posen som drys på mejeriprodukter, havregryn o.l. Tåler opvarmning (f.eks. bagning) og nedkøling ( f.eks. hjemmelavet is). Har man ikke tidligere spist mikroalger anbefaler vi at starte med maksimalt 2 x 5 g per dag den første uge og herefter øge forbrug efter behov.

Prøv at lave din egen veganske mayo med aquafaba (vandet fra kikærter på dåse) og Blonde chlorella. Både aquafaba og olie skal have stuetemperatur, ellers er der risiko for at blandingen ikke emulgerer.

Ingredienser
• 2 spsk aquafaba
• 1 tsk Blonde Chlorella
• 1 tsk hvidvinseddike
• 1 tsk sennep
• 1 dl solsikkeolie
• salt og peber
Fremgangsmåde:
Sennep, aquafaba, chlorella, og eddike blandes i et litermål og røres sammen. Når det har en ensartet konsistens tilsættes olien langsomt lidt efter lidt, mens der blendes med stavblender, indtil mayoen har den rette konsistens. Smag til med salt og peber til sidst.
Mayoen holder sig fint 2-3 uger på køl efterfølgende.


Det er på det gamle bryggeri i Usserød nord for København at de dyrker, tørrer og pakker Chlorella algen under kontrollerede sterile forhold. Algen formeres i lukkede ståltanke ved hjælp af sukker og kvælstof – helt uden sollys. På den måde laver algen ikke klorofyl, og den får herved en behagelig duft og smag som nybagt brød og adskiller sig dermed i smag og duft fra fra de grønne versioner af Chlorella og Spirulina alger. Endelig et algeprodukt der dufter og smager godt.

Næringsindhold per 100 g:
Energi 2122 kj / 505 kcal
Fedt 21,1 g
- heraf mættede fedtsyrer 13,5 g
Kulhydrater 22,1 g
- heraf sukkerarter 7,3 g
Kostfibre 0 g
Protein 56,8 g
Salt 0 g
Ingredienser:

Spraytørret Blonde Chlorella (chlorella vulgaris), Antioxidant (Vitamin E), Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Indgår i kategorierne
Superfoods

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.