Honning m. propolis - 250 gr

Honning m. propolis - 250 gr
Se alle produkter fra Mosehuset
Varenummer: 9698

Velsmagende Honning med Propolis fra Mosehuset - Uopvarmet

Mosehusets fantastiske honning er produceret helt naturligt af danske honningbier, og indeholder hverken kunstige tilsætningsstoffer eller smag. Denne honningvariant er tilsat helt naturlig propolis, som er bisamfundets helt eget universalmedicin. Propolis blev først omtalt af Hippokrates helt tilbage i oldtidens Grækenland, og har siden været anvendt i folkemedicinens verden. 

Hvad er Propolis?

Propolis er et stof, der kommer fra forskellige træsorter, og som indhentes af bierne, når de bygger, reparerer og forstærker deres bikuber. Propolis er lavet af en blanding af voks, pollen, harpiks, essentielle olier og flavonoider. Det indeholder derfor en helt masse næring i form af aminosyrer, mineraler og vitaminer og andre gavnlige stoffer. 

Proplis er på baggrund af dets naturlige indhold kendt som værende antimikrobielt, antibiotisk og antiseptisk , hvilken kan have en gavnlig effekt på din sundhed. 

Helt naturlig honning

Efter honningbierne på naturlig vis har produceret honningen i deres bistader, indsamles den og tilføres naturlig propolis. Honningen produceres i Bræstad hos Mosehuset, og sendes derefter direkte ud til dig. Nyd den på et dejligt stykke morgenbrød, og få gavn at dens gode egenskaber. 

Indhold: 250g

Næringsindhold per 100g:

Energi

1424 kJ / 340 kcal

Fedt

0 g

- heraf mættede fedtsyrer

0 g

Kulhydrater

81 g

- heraf sukkerarter

81 g

Protein

0,5 g

Ingredienser:

honning uopvarmet, propolis 1 %

Oprindelsesland: Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Honning

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?