Honning m. pollen - 250 gr

Honning m. pollen - 250 gr
Se alle produkter fra Mosehuset
Varenummer: 9697

Lækker Honning med Pollen fra Mosehuset

Her får du Mosehusets eget danskproducerede honning med ekstra højt indhold af pollen - for din gode smag og din sundheds skyld. Honning er en af de lækreste søde ting, naturen har at byde på, men vidste du, at honning også er fyldt med næring? 

Fremstillingen af pollen honning

Pollen er små korn, der findes i blomstens støvknapper. Når bien indsamler nektar, medbringer den pollen til bistadet, hvor også pollenkornene behandles. Mosehusets bier indsamler pollen og nektar helt naturligt til bistaderne. Her bearbejder bierne pollenkornene og nektaren i en langvarig process, hvor biernes egne enzymer nedbryder og omdanner det til sukkerstof/honning. Når honningen kommer ind i en celle i bitavlen, fermenteres pollenkornet, og det er hér at magien sker. 

Fyldt med næring

Det er kun fermenterede pollenkorn, som kan optages at mennesker, og det er disse, der findes i den lækre honning. Fermenteret pollen er enormt næringsrigt, og er proppet med gode ting som vitaminer, mineraler, aminosyrer, vækststoffer, proteiner og meget andet. Produktet her indeholder 1% pollen. 

Derfor siger Mosehuset, at deres Pollen Honning er det mest 'naturlige kosttilskud ', du kan tilbyde din krop. Efter biernes fremstilling af honningen, bearbejdes den og fyldes den på glas hos Mosehuset i Brædstrup. Honningen er uopvarmet. 

Indhold: 250g

Ingredienser:

uopvarmet honning tilsat 1 % pollen

Oprindelsesland: Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Honning

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?