Honning m. gele royale - 250 gr

Honning m. gele royale - 250 gr
Se alle produkter fra Mosehuset
Varenummer: 9696

Næringsrig honning med Gelé Royale fra Mosehuset - uopvarmet

Mosehuset har i adskillige år produceret kvalitetshonning, og her får du en fantastisk honning indeholdende Gelé Royal - også kaldet bidronningeføde. Mosehusets honning produceres helt naturligt af danske honningbier. 

Honning er naturens slik, og smager enormt dejligt på et nybagt stykke brød. Men udover den gode smag, er honning faktisk også fyldt med næring!

Fremstilling af honning med Gelé Royal

Gelé Royal er et helt specielt sekret, som honningbierne naturligt udskiller og bruger til at fodre deres bidronninger med. Sekretet bruges til at fremme væksten af bierne, og er derfor propfyldt med god næring. Denne honningvariant er helt naturligt fremstillet af honningbierne selv, og er efterfølgende tilsat 2.500 mg frisk Gelé Royale, som er skånsomt indsamlet fra bierne. Tilmed er honningen tilsat en mængde pollen, som også indeholder masser af næring. 

Gavnligt og lækkert

Pollen er en enormt god kilde til vækststoffer, vitaminer, mineraler, enzymer, aminosyrer og meget andet, og det samme er Gelé Royale. Af denne grund er denne honningvariant med til at fremme en sund krop, og fungerer lidt ligesom et 100% naturligt kosttilskud. Produktet er ikke tilsat nogen form for kunstige tilsætningsstoffer, hvilket betyder, at det næringsrige indhold og den fantastiske smag kommer direkte fra naturen.

Anvendelse

Mosehuset foreslår, at du spiser en almindelig tsk. honning (ca. 10g) om dagen, for at mærke produktets gode effekter. Du kan for eksempel smøre honningen på dit morgenbrød. For at have en optimal virkning, bør honning indtages over 2-3 måneder. 

Indhold: 250 g

Næringsindhold per 100g:

Energi

1424 kJ / 340 kcal

Fedt

0 g

- heraf mættede fedtsyrer

0 g

Kulhydrater

81 g

- heraf sukkerarter

81 g

Protein

0,87 g

Fedt

0,23

Ingredienser:

honning tilsat 2500 mg gele royale og 2500 mg pollen

Oprindelsesland: Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?