Renee Voltaire Hazelnut & Chocolate Spread - 220 g
Hasselnød og chokolade smørepålæg
Samme gode grund ingredienser som tidligere men nu uden mælkeprotein og appelsinolie.
Vidunderlig med smag af ristede hasselnødder og chokolade. Lækker smørbar konsistens.
Prøv at lave en enkel & lækker granola-cheesecake!
Du skal bruge.
1 krukke Hasselnød & Chocolate Spread
1 pose Crunchy Granola
400 g Philadelphiaost.
Mix 3-4 dl Crunchy Granola med 1-2 spsk. Hasselnød & Chocolate Spread, spred det ud i en form og put i frysen ti minutter.
Rør Philadelphiaosten med resten af indeholdet af krukken med Hazelnut and Chocolate Spread. Spred det ud i formen og stil det i fryseren igen i 4 timer.
Brugsanvisning og anvendelse:
Spis evt. direkte fra krukken, i madlavning eller som pålæg.
Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt efter åbning.
Allergener
Kan indeholde spor af nødder, jordnødder og mælk.
Energi |
2200 kJ / 530 kcal |
Fedt |
32 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
4,4 g |
Kulhydrater |
55 g |
- heraf sukkerarter |
46 g |
Fibre |
5,0 g |
Protein |
5,5 g |
Salt |
0,03 g |
Kokossukker*, Solsikkeolie*, Hasselnødder 16%, Rismel*, Kakao* 11%, Emulgator (solsikkelecithin)
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Hasselnødder
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.