Easis Choko Knas med hindbær og hvid chokolade - 80 g

Easis Choko Knas med hindbær og hvid chokolade - 80 g
Se alle produkter fra Easis
Varenummer: 38921

EASIS Choko Knas med hindbær og hvid chokolade 80g

EASIS Choko Knas med hindbær er chokoladekugler af hvid chokolade med et sprødt og luftigt fyld af bl.a. fuldkornshvedemel, rismel og majsmel.  

De er naturligvis uden tilsat sukker og i stedet sødet med det kaloriefri sødemiddel erythritol kombineret med sødestof fra steviaplanten. Lette og luftige chokoladekugler med et højt fiberindhold.

Sprød kerne overtrukket med hvid chokolade (86%) og frysetørrede hindbær.  Indeholder sødestoffer. Uden tilsat sukker, men med et naturligt indhold af sukker. sødet med det kaloriefri sødemiddel erythritol og sødemidlet steviol glycosid, som udvindes af stevia planten

Ingredienser

Kakaosmør, sødMÆLKspulver, kostfibre (dextrin, inulin, oligofruktose), sødestof (erythritol 8,5%), VALLEproteinisolat, rismal, majsmel, skummetMÆLKspulver, frysetørrede hindbær (3,2%), fuldkornsHVEDEmel, emulgator (SOJAlecithin), BYGmalt, salt, sødestof (steviol glycosider), naturlig vaniljearoma, naturlig aroma.
Kan indeholde spor af mandler og hasselnødder.

Indgår i kategorierne
Snacks

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.