Nøddebazaren Valencia mandler - 500 g.

Nøddebazaren Valencia mandler - 500 g.
Se alle produkter fra Nøddebazaren
Varenummer: 35615

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Lækre Valencia mandler fra Nøddebazaren

Disse økologiske mandler stammer fra Valencia i det østlige Spanien. Valencia mandlen er kendt for at være mere flade end runde.

Nøddebazarens økologiske Valencia mandler er meget store ift. de mandler man ofte finder i diverse supermarkeder i Danmark.
Udover at være store og flotte er smagen også i top hvilket gør, at de ikke behøver nogen behandling (som for eksempel en ristning), før smagen er virkelig fremtræder. Du kan derfor blot spise dem ud af pakken, men de gør sig også især godt i en granola, på grød og i det meste bagværk.

Emballage:
En flot æske, en gennemsigtig og holdbar folie – det kan umuligt være godt for miljøet tænker du, men, realiteten er faktisk stik modsat, når du køber Nøddebazarens produkter.

Nøddebazaren sælger, som den første virksomhed i verden, nødder i en 100% bionedbrydelig emballage. Du behøver derfor ikke at skelne bekymret og forvirret til din nabo, hvis de netop har lagt denne emballage i komposten, da den bliver opløst og indgår i naturens naturlige cyklus. Smag Nøddebazarens lækre økologiske pekannødder i dag og kassér både æske og folie i dit restaffald eller i din kompost.

Oprindelsesland: Spanien
EU økologimærke Ø-mærket

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.