Funksjonell Mat Mandelmel Ø - 400 gram

Økologisk Mandelmel fra Funksjonell Mat
Mandelmel kan bruges som et alternativ til anden mel.
Mandelmel fra Funktionell er lavet udelukkende af mandler, og det kan sagtens smages.
Mandelmel kan med fordel anvendes i det glutenfri køkken når der skal bages eller laves mad.
Du kan finde en opskrift på boller bagt med mandelmel her.
I andet bagværk kan du erstatte op til 100 % af hvedemelet med Mandelmel, men fordi mandelmelet vil suge mere væske – op til dobbelt så meget som almindeligt mel. Du bør derfor reducere mængden af Mandelmel til 50-50 % af den oprindelige mængde hvedemel eller øge væskemængden i opskriften. Vær opmærksom på, at bagværk med 100 procent Mandelmel vil hænge dårligere sammen end bagværk med hvedemel.
Et tip er at tilsætte et bindemiddel som FiberHusk eller johannesbrødkernemel.
Indhold: 400 g
Energi |
1318 kj / 315 kcal |
Fedt |
11 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
1 g |
Kulhydrater |
4 g |
- heraf sukkerarter |
2 g |
Fibre |
20 g |
Protein |
40 g |
mandler*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
mandel
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.