BIogan Rug hel Ø - 1 kg

Økologisk rug
Rugkernerne er blandt de mest populære korn i Danmark og gode til bagning eller som tilbehør.
Biogans økologiske rugkerner er produceret i Europa.
Nogen vil mene, at rugkerner og rugbrød er en del af dansk kultur, og økologien fremmer kun den gode smag.
Skal rugkernerne bruges i bagning, bør de lægges i blød i 10-12 timer inden brug.
Skal de derimod bruges som tilbehør, bør de koges i 40-50 minutter.
Husk altid at skylle rugkernerne grundigt i vand inden brug.
Allergener: Gluten og rug
Kan indeholde spor af: Soja, sesam, jordnødder og andre nødder
Indhold: 1 kg
Energi |
1305 kj / 312 kcal |
Fedt |
2 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,3 g |
Kulhydrater |
62 g |
- heraf sukkerarter |
0,1 g |
Fibre |
11 g |
Protein |
11 g |
Salt |
0,02 g |
rug*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
gluten, rug