Vild Nord Collagen Yellow Blast - 315 g

Vild Nord Collagen Yellow Blast - 315 g
Vild Nord Collagen Yellow Blast - 315 g
Vild Nord Collagen Yellow Blast - 315 g
Vild Nord Collagen Yellow Blast - 315 g
Se alle produkter fra Vild Nord
Varenummer: 39344

Vild Nord - Yellow Blast booster dit immunforsvar, dit energiniveau og din hud!

Det danske firma Vild Nords marinekollagen-produkt Natural Energy er rig på naturlige antioxidanter, vitaminer, mineraler og fibre der alle giver et ordentligt, naturligt boost til dit energiniveau og dit immunforsvar. Produktet er proppet med gode ingredienser, der alle har dét tilfælles, at de vokser vildt i den nordiske natur, er super næringsrige og har gode egenskaber. Natural Energy giver en daglig dosis af 5000 mg Marine Kollagen samt 2000 mg pulver af vildtplukkede Skandinaviske Havtorn, Hyben og Multebær kombineret med vild tang fra Det Nordlige Atlanterhav.

Vild Nords produkter fremstilles af marinekollagen med høj optagelighed, der hentes fra vildtfangede torsk i det nordlige Atlanterhav. Kollagen er en utrolig vigtig byggesten for kroppen og for bindevævet. Stoffet sikrer normalt fungerende knogler, brusk, tandkød, tænder og hud og afhænger af Vitamin-C til at blive normalt optaget og dannet i kroppen - derfor indeholder Natural Energy masser af C-vitamin. Ingredienssammensætningen resulterer i et fantastisk produkt, som på naturlig vis forbedrer din hud markant samtidig med at booste dit energiniveau og medvirke til et godt og velfungerende immunforsvar! 

Hyben, havtorn og multebær

Havtorn, hyben og multebær er alle nordiske frugter, der vokser vildt i naturen. Alle har de gavnlige egenskaber, som de tager med i produktet.

  • Havtorn indeholder C-, A-, B-, E-, F-, K-, og P-vitaminer - 1 bær indeholder lige så meget vitamin-C som en hel appelsin. Tilmed indeholder havtorn omega 3- og 7, samt serotonin, som sænker kolesterol- og inflammationsniveauet i kroppen.
  • Hyben indeholder masser af C-vitamin og antioxidanter, som gør frøene inflammationshæmmende. Indeholder en lækker række nutrienter - både vitaminer og mineraler
  • Multebær er rig på fibre, sunde omega-3 fedtsyrer samt vitaminerne A, E og C kombineret med Jern og Calcium. Bærret indeholder karotin, som beskytter hud- og øjne mod UV-stråling.

VILD NORD®

Når du vælger et produkt fra VILD NORD®, vælger du et DANSK produceret kvalitetssikret og bæredygtigt produkt, hvor sundhed og skønhed på skånsom vis er sat højest og dyrevelfærd og omtanke for miljøet er en forudsætning. VILD NORD® råvarer er udelukkende økologiske eller vildhøstet, -fanget og -plukket i det nordlige Atlanterhav og i de NORDISKE skove. Dette betyder, at råvarerne vokser på naturens egne præmisser og samtidig også bevarer et særligt højt næringsindhold. Derfor kan du med god samvittighed vælge alle VILD NORD® produkter!

Sådan kan du anvende Natural Energy

Dette produkt er den store beholdning med hele 60 doseringer af det gode pulver. Er du løbet tør, kan du købe en opfyldning på 30 doseringer lige her

Natural Energy-pulveret har en god smag og er super let at røre ud i en vilkårlig væske. Én dosering svarer til 1 teskefuld (5-10g) og skal blot blandes op med din yndlingsdrik. Du kan med fordel prøve produktet i en forfriskende og energigivende smoothie bowl, som vist nedenfor!

Indhold: 315 g

Ingredienser:

100 % mikro hydrolyseret MARINE kollagen af torsk fra vildtfanget bæredygtigt fiskeri i det nordlige Atlanterhav (Gadus Morhua) (fisk) 3kDa, vilde håndplukkede nordiske havtorn, hyben og multebær, Vitamin C (acerola)

Oprindelsesland: Danmark
Indgår i kategorierne
Kollagen

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.