Vild Nord Collagen Yellow Blast - 210 g

Vild Nord Collagen Yellow Blast - 210 g
Vild Nord Collagen Yellow Blast - 210 g
Vild Nord Collagen Yellow Blast - 210 g
Vild Nord Collagen Yellow Blast - 210 g
Se alle produkter fra Vild Nord
Varenummer: 39343

Yellow Blast Marine Collagen fra Vild Nord med havtorn, hyben og multebær

Natural Energy er en af Vild Nords fantastiske marinekollagen-produkter. Natural Energy-varianten er rig på naturlige antioxidanter, vitaminer, mineraler og fibre der alle fungerer som et naturligt ekstra boost til din energi samt dit immunforsvar. Produktet er tilsat en række naturlige ingredienser, som hver især bidrager med gode egenskaber. Natural Energy giver en daglig dosis af 5000 mg Marine Kollagen, 2000 mg pulver af vildtplukkede Skandinaviske Havtorn, Hyben og Multebær kombineret med vildtplukket tang fra Det Nordlige Atlanterhav.

Kollagen er en utrolig vigtig byggesten i kroppen og dens bindevæv. Stoffet sørger for normalt fungerende knogler, brusk, tandkød, tænder og hud. Kollagen afhænger af Vitamin-C til at blive normalt optaget og dannet i kroppen - derfor indeholder Natural Energy også C-vitamin. Vild Nords marinekollagen kommer fra nordiske vildtfangede torsk og har en høj biotilgængelighed. Kombinationen af alle de gode ingredienser resulterer i et fantastisk produkt, som på naturlig vis forbedrer din hud markant samtidig med at booste dit energiniveau og medvirke til et godt immunforsvar! 

Hyben, havtorn og multebær

De tre naturlige frugter har rigtig gode egenskaber, som overføres til produktet. Disse er blandt andet: 

  • Multebær er rig på fibre, sunde omega-3 fedtsyrer samt vitaminerne A, E og C kombineret med Jern og Calcium. Bærret indeholder karotin, som beskytter hud- og øjne mod UV-stråling.
  • Hyben indeholder masser af C-vitamin og antioxidanter, som gør frøene inflammationshæmmende. Indeholder en lækker række nutrienter - både vitaminer og mineraler
  • Havtorn indeholder C-, A-, B-, E-, F-, K-, og P-vitaminer - 1 bær indeholder lige så meget vitamin-C som en hel appelsin. Tilmed indeholder havtorn omega 3- og 7, samt serotonin, som sænker kolesterol- og inflammationsniveauet i kroppen.

Anvendelse af Yellow Blast

Posen her indeholder hvad der svarer til 30 doseringer, men har du brug for mere, kan du nemt og hurtigt købe den større beholdning på 60 doseringer lige her

Natural Energy-pulveret har en dejlig smag og er super let at røre ud i en vilkårlig væske eller bruge i retter. Du kan for eksempel anvende produktet i en lækker smoothie, grød eller suppe. Én dosering vejer mellem 5-10g og svarer cirka til 1 teskefuld. 

VILD NORD®

Når du vælger et produkt fra VILD NORD®, vælger du et DANSK produceret kvalitetssikret og bæredygtigt produkt, hvor sundhed og skønhed på skånsom vis er sat højest og dyrevelfærd og omtanke for miljøet er en forudsætning. VILD NORD® råvarer er udelukkende økologiske eller vildhøstet, -fanget og -plukket i det nordlige Atlanterhav og i de NORDISKE skove. Dette betyder, at råvarerne vokser på naturens egne præmisser og samtidig også bevarer et særligt højt næringsindhold. Derfor kan du med god samvittighed vælge alle VILD NORD® produkter!

Indhold: 210 g

Ingredienser:

100 % mikro hydrolyseret MARINE kollagen af torsk fra vildtfanget bæredygtigt fiskeri i det nordlige Atlanterhav (Gadus Morhua) (fisk) 3kDa, vilde håndplukkede nordiske havtorn, hyben og multebær, Vitamin C (acerola)

Oprindelsesland: Danmark
Indgår i kategorierne
Kollagen

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.