Vild Nord Collagen Red Berries - 210 g

Vild Nord Collagen Red Berries - 210 g
Vild Nord Collagen Red Berries - 210 g
Vild Nord Collagen Red Berries - 210 g
Vild Nord Collagen Red Berries - 210 g
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Vild Nord
Varenummer: 39346

Red Berries til dine muskler og krop - Marine Collagen fra Vild Nord

Red Berries fra Vild Nord er en marine-kollagenvariant fra det danske firma, som er rig på naturlige antioxidanter, vitaminer og mineraler, der blandt andet booster din krops sundhed og velvære samt dannelsen af kollagen. Produktet er tilsat vitamin C, der bidrager til normal dannelse- og optagelse af kollagen i kroppen. Kalium bidrager til nervesystemets normale funktion, til en normal muskelfunktion samt til at vedligeholde et normalt blodtryk. Tilmed er produktet tilsat 3 røde, nordiske bærsorter. 

Red Berries giver en daglig dosis af 5000 mg Marine Collagen fra nordiske vildtfangede torsk, 2000 mg pulver af vildtplukkede Nord Skandinaviske tranebær, tyttebær og ribs kombineret med vildtplukket tang fra Det Nordlige Atlanterhav. 2000 mg bærpulver svarer til en kop friske bær.

Kollagen er en af kroppens vigtigste byggesten, da det er afgørende for normalt fungerende knogler, brusk, tandkød, tænder og hud. Marinekollagen har en høj biotilgængelighed, hvilket betyder, at effektiviteten bliver høj! Kollagen indeholder et stof, som bidrager til genopbygningen af nedbrudte muskler i restitutionsfasen. Derfor kan du fordelagtigt tage Strong Body, hvis du træner! 

3 Røde Bær

De vilde skandinaviske bær som er tilsat pulverblandingen har gode egenskaber, som overføres til Strong Body. 

  • Tyttebær er proppet med antioxidanter såsom flavonoider. Tilmed indeholder det masser af C- og E-vitamin, og masser af mineraler. Bærret får sin røde farve fra den anti-inflammatoriske antioxidant anthocyanin.
  • Tranebær indeholder antioxidanten proanthocyanidins, som stopper bakterier fra at forsage infektioner ved urinvæggene. Bærret har anti-inflammatoriske egenskaber samt er fyldt med fiber og næring fra vitaminer og antioxidanter.
  • Ribs er rige på fibre, vitamin C- og K satm jern, potassium og antioxidanter. Frugtsyren i ribs bidrager til fordøjelsen og har naturligt vanddrivende egenskaber.

Anvendelse

Pulveret er let at blande i både mad og drikke - prøv for eksempel Strong Body i en lækker smoothie, juice eller shake. Én dosering svarer til 1 teskefuld, og vejer virka 5-10g. Produktet er varmebestandigt. 

Posen her indeholder hvad der svarer til 30 doseringer. Prøv også den større bøtte med indhold af 45 doseringer her

VILD NORD®

Når du vælger et produkt fra VILD NORD®, vælger du et DANSK produceret kvalitetssikret og bæredygtigt produkt, hvor sundhed og skønhed på skånsom vis er sat højest og dyrevelfærd og omtanke for miljøet er en forudsætning. VILD NORD® råvarer er udelukkende økologiske eller vildhøstet, -fanget og -plukket i det nordlige Atlanterhav og i de NORDISKE skove. Dette betyder, at råvarerne vokser på naturens egne præmisser og samtidig også bevarer et særligt højt næringsindhold. Derfor kan du med god samvittighed vælge alle VILD NORD® produkter!

Indhold: 210 g

Ingredienser:

100 % mikro hydrolyseret MARINE kollagen af torsk fra vildtfanget bæredygtigt fiskeri i det nordlige Atlanterhav (Gadus Morhua) (fisk) 3kDa, vilde håndplukkede nordiske tyttebær, tranebær og ribs, Vitamin C (acerola)

Oprindelsesland: Danmark
Indgår i kategorierne
Sportsernæring Kollagen

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.