Puori CP1 Pure Collagen Peptides - 10 g.

1
Se alle produkter fra Puori
Varenummer: 40931

Puori CP1 i en rejsevenlig størrelse giver dig 10 gram rene hydrolyserede kollagenpeptider - dette sikrer dig en optimal absorbering samt funktion i kroppen

Kollagen det mest forekommende protein i vores krop. Det findes i hele kroppen - men hovedsageligt i muskler og bindevæv, hvor det har en særligt vigtig rolle i forhold til dannelse af og funktion af hud, hår, negle, led, sener og knogler. CP1 fra Puori er et rent og naturligt pulver med en neutral smag, så du let kan opløse det i både kolde og varme drikke. Det er en nem og bekvem måde hvorpå du kan sikre dig at få de rigtige, vitale byggesten for kroppen. CP1 indeholder primært kollagen typerne 1 og 3 stammende fra kvæg. 

Kollagen produceres selv naturligt i kroppen, men stigende alder, stress og hård fysisk aktivitet får produktionen til at falde. Desuden er en typisk vestlig diæt med meget magert kød, magre mejeriprodukter og planteproteinkilder ikke udpræget rig på kollagen. Naturlige kilder til kollagen er eksempelvis suppe kogt på ben, bestemte kødudskæringer og indmad - som generelt er mad der indtages i ringe grad.

CP1 findes også i en stor bøtte med 300 gram lige her!

Dosering og anvendelse:

Bland 1 rejsevenlig stick (10 gram) CP1 i en varm eller kold drik når det passer dig. 
Puori CP1 tilføjer ikke nogen farve eller smag til din drik. 

Puori anbefaler at man først putter kollagen i sit glas og herefter 200-250 ml væske (juice, kaffe etc.) - væsken kommes i lidt af gangen da den anbefalede daglig servering (10 g) er ret meget og opløseligheden også afhænger af hvor meget væske man blander det i. 

Bonusinfo: En rejsevenlig CP1 stick giver faktisk over 90% rent protein, som dermed også beriger ernæringsprofilen for enhver drik, kaffe, juice, smoothie etc.

Opbevaring:
Bør opbevares et tørt og køligt sted, samt ude af direkte sollys.

1 stick (10 gram) indeholder:

Energi

150 kJ/36 kcal

Protein

9 g

Fedt

0 g

Kulhydrater

0 g

Salt

0,05 g

Ingredienser:

Rent, hydrolyseret kollagenpulver (kvæg)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.