Bodylab Collagen Booster - 150 g

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Bodylab
Varenummer: 42264

Collagen booster fra Bodylab

Collagen booster fra Bodylab indeholder 2 forskellige kollagentyper og et udvalg af naturlige vitaminer, mineraler og planteekstrakter som alle hjælper med at vedligeholde din indre og ydre skønhed.

Du får en unik kombination af kollagen type I og kollagen type III som er natuligt forkommende protein i alt fra sener, til bindevæv til hud, hår og negle. Kollagen er et protein som vi har naturligt i kroppen, og kollagen udgør omkring 30% af den samlede proteinmasse vi har i kroppen.

Collagen booster findes i 2 forskellige smagsvarianter:
- Green Apple
- Ice Tea Peach

Collagen Booster indeholder:

Kollagen af type I og kollagen type III som er de to hyppigts forekommende i kroppen. Kollagnet er blevet hydrolyseret og nedbrudt til mindre peptider, hvilket gør at det nemmere og hurtigere bliver optaget af kroppen. For at supplere kollagenet er der yderemere tilsat mineralerne selen og zink samt biotin og C-vitmin. Ekstrakt fra Boswellia Serrata planten er også at finde i collagen boosteren, det bidrager til at holde dine led sunde og velfungerende under træning.

Anvendelse
Bland 5 g pulver med 250 ml vand, shake i 15-20 sekunder og nyd som en del af din daglige rutine.

Indhold 150 g.

Green Apple Indeholder:
Ingredienser:

Hydrolyseret kollagen (okse), Inulin, Surhedsregulerende middel (æblesyre), Naturlige aromaer, karamelfarve, Ascorbinsyre, boswellia gummiharpiksekstrakt, sødestoffer (sukralose), mineraler (selen, zink), vitaminer (d-biotin)

Ice Tea PEach Indeholder:

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.