Biogan Azukibønner Ø - 750 g

Azukibønner er rig på kostfibre og proteiner
Biogan Økologiske Azukibønner går i daglig tale under navnet røde bønner. Bønnerne dyrket mange steder i verden, men stammer oprindeligt fra Kina. Her beriger de ofte sammenkogte retter, men er også en populær ingrediens i kinesiske desserter. Den runde nøddeagtige smag er også velegnet i supper og forskellige risretter. Ydermere kan azukibønner bruges til spiring.
Tilberedning:
Azukibønnerne lægges i blød i 10-12 timer. Vandet hældes fra og bønnerne koges i nyt vand i mindst 30 minutter. Når bønnerne er kogt kan du vælge at bruge dem som de er, men de kan også ristes eller marineres.
Indhold: 750 g
Energi |
1377 kj / 329 kcal |
Fedt |
0,5 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,2 g |
Kulhydrater |
50 g |
- heraf sukkerarter |
0 g |
Fibre |
13 g |
Protein |
20 g |
Azukibønner*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.