Natur-Drogeriet Divine Love Te - 100 g

1
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 39142

Natur-Drogeriet Divine-Love Te - tænder op i romantikken

Denne dejlige og aromatiske urtete, er spækket 17 med duftende og smagfulde urter. 

Divine Love teen er en del af Natur-Drogeriets 'In the mood' serie, hvori produkterne indeholder urter, der effektivt giver associationer til det sensuelle i følelseslivet. Rosenkronblade, hibiscusblomst og brændenælde er blandt de skønne urter, der afgiver både den smag og aroma, som bidrager til at pirre den romantiske stemning. Drik en varm kop aromatisk te sammen, og nyd hinandens selskab. 

Teen er med sine flotte, varme farver en fryd for øjet, så du med fordel kan have den stående på hylden. Produktet er perfekt til dig, der gerne vil stimulere sanserne og fyre op for den romantiske stemning. Også super velegnet til veganere og vegetarer med sit plantebaserede indhold. 

Sådan anvender du den aromatiske te

Når du er i humør til det, bland da 3 tsk urte-teblade pr. ½ liter kogende vand. Lad teen trække i 5 minutter, og mærk hvordan smag og duft pirrer dine sanser på den aller bedste måde. 

Indhold: 100g

Ingredienser:

Rosenkronblade, hibiscusblomst (Hibiscus sabdariffa), Æblestykker, damianablade (turnera diffusa), Krusemynte, Lyngblomst, Mjødurt, Angelikarod, pomeransskal (Citrus aurantium L), eukalyptusblade, Galangarod, Brændenælde, jordbærblade, Kongelysblade, Kardemomme, Lavendelblomst, Muskatblomme

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 39142

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.