Kundeservice
0 varer
Kurv
Grøn The Gunpowder - 200g
Grøn The Gunpowder - 200g

Grøn The Gunpowder - 200g

79,95 DKK
-9%
88,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(1)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Anmeldelser

Grøn The Gunpowder er en nyhed, du kommer til at sætte pris på. Det er en mild og velsmagende drik, der kan nydes når som helst på dagen.

Østens folk, især japanerne, har den højeste gennemsnitslevealder i hele verden. Med til deres livsstil hører, at de drikker store mængder grøn te.

Vore danske ernæringseksperter anbefaler, at vi spiser mindst 600 gram frugt og grønsager dagligt, blandt andet på grund af det høje indhold af antioxidanter. Disse stoffer er vigtige for at opretholde den rette balance.

Skulle det være svært for nogle at nå op på så stor mængde frugt og grønt, kan Gunpowder grøn te give et ekstra tilskud. Den grønne te er en af vore rigeste kilder til antioxidantstoffer. Du kan få hele fordelen af disse, uanset om du vælger at indtage teen som drik eller kapsler.

Gunpowder te - til enhver hyggestund. Det er en klassisk te fra Kina, og der er ikke tilsat smagsolier. Navnet ”Gunpowder” beskriver alene tebladenes udseende. De friske teblade er efter en skånsom tørring varmet i store metalpander. Herved krøller tebladene sig sammen og de små kugler minder om haglkugler (deraf navnet Gunpowder).


Varenummer: 1060

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af natasha hansen - 01-04-2009 
seriøs god kost tilskud, som jeg bla. bruger i min danskvand supplerende til min mellemmåltid
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832