Grøn The Gunpowder - 200g

Grøn The Gunpowder - 200g
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Dr. Reckeweg
Varenummer: 1060

Grøn The Gunpowder er en nyhed, du kommer til at sætte pris på. Det er en mild og velsmagende drik, der kan nydes når som helst på dagen.

Østens folk, især japanerne, har den højeste gennemsnitslevealder i hele verden. Med til deres livsstil hører, at de drikker store mængder grøn te.

Vore danske ernæringseksperter anbefaler, at vi spiser mindst 600 gram frugt og grønsager dagligt, blandt andet på grund af det høje indhold af antioxidanter. Disse stoffer er vigtige for at opretholde den rette balance.

Skulle det være svært for nogle at nå op på så stor mængde frugt og grønt, kan Gunpowder grøn te give et ekstra tilskud. Den grønne te er en af vore rigeste kilder til antioxidantstoffer. Du kan få hele fordelen af disse, uanset om du vælger at indtage teen som drik eller kapsler.

Gunpowder te - til enhver hyggestund. Det er en klassisk te fra Kina, og der er ikke tilsat smagsolier. Navnet ”Gunpowder” beskriver alene tebladenes udseende. De friske teblade er efter en skånsom tørring varmet i store metalpander. Herved krøller tebladene sig sammen og de små kugler minder om haglkugler (deraf navnet Gunpowder).

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Grøn te

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice