ActiGreen Original Green Tea Powder - 40 breve

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Bidro & ActiGreen
Varenummer: 1062

ActiGreen Original Green Tea Powder indeholder pulveriseret ekstrakt af grøn te individuelt pakket i små breve

ActiGreen Original Green Tea Powder er et kosttilskud med grøn te ekstrakt (Camelia Sinensis), som er individuelt pakket i lufttætte doseringbreve. Grøn te stammer fra planten Camellia Sinensis, som i daglig tale typisk omtales som te-busken. Bladende plukkes af te-busken og bliver transporteret til en te fabrik, hvor bladende varmebehandles og tørres. Herefter er teen i princippet klar til brug.

ActiGreen indeholder grøn te fra Indonesien og Kina, hvorefter ekstrakterne fremstilles i Tyskland. Hvert brev indeholder, hvad der svarer til én kop grøn te.

Dosering og anvendelse:

Voksne:
3 breve svarende til 3 kopper grøn te dagligt. Fordel over hele dagen og indtag i forbindelse med et måltid. Et brev kan opløses i både varmt og koldt vand. Anvend 80-85 g vand til ét brev.

OBS. Bør ikke indtages på tom mave. Grøn te påvirker absorptionen af mineralet jern, derfor bør jerntilskudspræparater ikke indtages samtidigt med denne te. Tidsforskyd eventuelt indtaget 2-3 timer.


Indhold:
40 breve

Ingredienser:

Tør vanding ekstrakt af Grøn Te (Camellia Sinensis)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
  1. Mad & Drikke
  2. Drikkevarer
  3. Te
  4. Grøn te
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Bidro & ActiGreen
Varenummer: 1062

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.