Beet It Stamina SHOT - Økologisk - 70 ml

Beet It Stamina SHOT - Økologisk - 70 ml
Se alle produkter fra Beet It
Varenummer: 13270
Beet It Stamina rødbede SHOT – Økologisk koncentreret rødbedejuice
 
Den økologiske juiceproducent James White i England har med Beet It Stamina SHOT lanceret en ny koncentreret 7cl rødbedejuice med ekstra power og STAMINA effekt. Dette funktionelle produkt er rettet mod sundhedsbevidste og sportsfolk.

Hvad betyder: “Stamina“? Stamina betyder "Udholdenhed": Dvs, fysisk eller mental styrke til at modstå sygdom, stress eller træthed.

Ny forskning - Forbedret Stamina og Iltoptagelse


Lanceringen kommer efter at en videnskabelig rapport sidste år afslørede at rødbedejuice kan forbedre de sportslige resultater med 16%. Rapporten blev offentliggjort i august 2009 og ledet af University of Exeter og medforfatter af UK sportsvidenskabsmand prof. Andy Jones.
 
Shottet indeholder kun økologisk koncent-reret rødbedejuice med en snært af citron-juice og bør indtages 1-3 timer før motion for at få effekten af forbedret udholdenhed.

James White's administrerende direktør, Lawrence Mallinson, siger: "Jeg elsker smagen af rødbedejuice, men vi erkender, at det ikke er alles favoritgrøntsag. Så vi udviklede dette shot til at appellere til et bredere publikum.".

Sportsdrikke er traditionelt afhængige af glukose og/eller koffein som stimulans imens nitraterne i rødbedejuicen kan  effektivisere muskelarbejdet og forbedre din udholdenhed.
 
Trods sin størrelse er Beet It Stamina Shot anerkendt som en "en af  seks om dagen (frugt og grøntsag)" Normalt kræves mindst 15cl juice for at tælle som én enhed, men shottet har samme niveau af næringsstoffer koncentreret i en mindre mængde. Dette 7cl shot indeholder altså den samme mængde nitrater og næringsstoffer som i Beet It 250 ml juicen fra James White.
Beet It Stamina Shot er certificeret af Informed Sport - Med et naturligt indhold af sukker

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.