L'Oréal Botanicals

Botanicals Fresh Care fra L'Oréal Paris plejer dit hår naturligt

Botanicals Fresh Care er en serie af hårplejeprodukter fra L'Oréal Paris, der så vidt muligt er formuleret af ingredienser med oprindelse i naturen, så du undgår syntetiske tilsætningsstoffer såsom silikone og farvestoffer. Produkterne er baseret på nogle af de bedste planteolier og ekstrakter, som naturen har at byde på, og som alle har gode egenskaber for dit hårs sundhed. Tilmed er olierne økologiske og tilfører produkterne fantastiske dufte, der stimulerer sanserne, når du bruger dem! Under Botanicals finder du flere små produktserier, tilpasset de forskellige hårtyper, så du kan sammensætte den plejerutine, der passer bedst til din hårtype. Botanicals Fresh Care produkterne er 100% veganske og helt op til 98% naturlige - den perfekte serie til dig, der gerne vil tilbyde dit hår den bedste naturlige pleje muligt. 

L'Oréal Botanicals Safflower, Lavender, Coriander og Geranium

Miniserierne er baseret på hver deres nøgleingredienser, som er udvalgt med specifikke hårtyper i tankerne. Nedenfor kan du læse mere om hver serie. 

Argan & Safflower Nourishing - en dybdeplejende serie baseret på nærende tidsel- og arganolie, der genopretter sundheden i tørt og dehydreret hår ved at tilføre det fugt, så det igen bliver blødt og smidigt. Prøv Botanical Argan & Safflower Norushing Shampoo, Botanical Argan & Safflower Norushing Balsam og Botanical Argan & Safflower Norushing Mask

Lavender - en miniserie baseret på æterisk olie fra økologisk lavendel, som virker beroligende og lindrer irritation i en følsom hovedbund samt plejer skrøbelige hårstrå, så du kan opnå et sundt hårmiljø. Prøv Lavender Shampoo i kombination med Lavender Balsam og nyd den afslappende duft i badet. 

Rose & Geranium Radiance - produkter baseret på økologisk geraniumolie og rosenekstrakter, der tilfører masser af glans til mat og livløst hår samt hjælper med at holde din hårfarve frisk i lang tid ved at beskytte den mod at falme. Prøv Rose & Geranium Radiance Shampoo og Rose & Geranium Radiance Balsam og nyd et skinnende hår, der dufter dejligt af roser. 

Ginger & Coriander Strengthening - hårpleje til skrøbeligt, svækket og skadeligt hår, der ved hjælp af korianderfrøolie genopbygger og reparerer håret, så det bliver sundt på ny. Nyd den forfriskende ingefærduft når du prøver Ginger & Coriander Strengthening Shampoo, Ginger & Coriander Strengthening Mask og hårserummet Ginger & Coriander Strengthening Potion.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.