LongoVital Collagen testkampagne

Vind et testforløb med LongoVital Collagen med faglige konsultationer og ansigtsbehandlinger!

Har du overvejet, om kosttilskud kan give dig en pænere hud? Det kan du finde ud af nu – vi søger nemlig to personer, som har lyst til at teste LongoVital Collagen i 3 måneder og fortælle om oplevelsen. Deltag i konkurrencen om at blive testperson af LongoVital Collagen og vind en hudanalyse og ansigtsbehandling ved en professionel kosmetolog samt 1 års forbrug af Longo Vital Collagen.

Lyder det som noget for dig? 

DELTAG I KONKURRENCEN HER


LongoVital Collagen er til dig, der ønsker at passe godt på din hud indefra. LongoVital Collagen indeholder Ovoderm™ æggeskalsmembran, som reducerer tab af elasticitet i huden og opretholder hudens fasthed. Ovoderm™ er lavet af æggeskalsmembran, der naturligt indeholder kollagen og hyaluronsyre. 

Som testperson vinder du:

  • En online konsultation med produktudvikler hos LongoVital, der guider dig til den korrekte sammensætning af kosttilskud til netop dig udover LongoVital Collagen.
  • En hudanalyse af professionel kosmetolog både før og efter testperioden, hvor I sammen gennemgår resultaterne af indtagelse af LongoVital Collagen i 3 måneder.
  • En afsluttende ansigtsbehandling af professionel kosmetolog.
  • Et års forbrug af LongoVital Collagen

Det med småt:
Som testperson forpligter du dig til at tage kosttilskuddet LongoVital Collagen i 3 måneder og siger samtidigt ja til at deltage i content bestående af før- og efterbilleder og -film samt at blive fulgt løbende undervejs. Dette content vil blive brugt på LongoVital’s og med24’s SoMe-kanaler samt i nyhedsbrev og på hjemmeside for at vise resultaterne af produktets effekt. Du skal desuden kunne møde op til ansigtsbehandlinger og hudkonsultationer i København den 23. februar kl. 9-12 og den 1. juni kl. 9-12.

Læs mere om Longo vital collagen her.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.