Longo Range

longo-range-serien

Longo Range – Tilskud til særlige behov

Vi kan alle have perioder, hvor vi har brug for tilskud for at få overskud. I Longo Range sortimentet findes alt fra multivitaminer til udvalgte tabletter, der alle er udarbejdet med kærlige hænder, særlig omtanke og professionel viden i ønsket om at skabe kosttilskud, der er tilpasset særlige behov.

Longo Range serien udkom fra Longo Vital. Range er ligesom Vital bestående af kosttilskud, der i en kombination af det naturlige og videnskabelige opnår den mest gavnlige effekt i et produkt, der er tilpasset netop det, du behøver.

Longo Vital har eksisteret siden 1970’erne, og har siden dets oprindelse produceret og udviklet dets produkter i Danmark. Det er takket være professor Flemming Nørgaard, at vi dengang og til dags dato stadig kan nyde af den sande klassiker af kosttilskud, som atter står med bedst veldokumenteret effekt.

Hvad er kosttilskud?

Man kan betragte kosttilskud som tilskud, der er til for at supplere den daglige fødeindtagelse. 

Supplementet består eksempelvis i forskellige vitaminer og mineraler, som kan være nødvendige eller nyttige for den enkelte, såfremt man ved sit daglige fødeindtag ikke indtager tilstrækkeligt af et bestemt stof m.m.

De forskellige vitaminer og mineraler kan bidrage til flere nødvendige samt gavnlige processer og dele af kroppen.

Longo Range – Specificerede kosttilskud

Longo Range gør det muligt at finde præcis det kosttilskud, du ønsker, skal bidrage til din krops pleje og dit velvære. Du finder alt fra jerntilskud til tabletter, der bidrager til hår, hud og negle samt understøttelsen af en naturlig søvn.

Er du bl.a. ikke den store fan af tranebær i tørret udgave, men derimod ønsker du at få del i de mange gode egenskaber som tranebær besidder, tilbyder Longo Range Tranebær Tyggetabletter. Disse bidrager til forebyggelse af bl.a. hjertekarsygdomme eller urinvejsinfektioner, som tranebærret netop er kendt for.

På samme vis kan du i Longo Range serien finde tilskud såsom Longo Hvidløg samt Longo Ingefær, der også bidrager til planternes naturlige egenskaber blot på tabletform.

Unik tabletform

I udarbejdelsen af Longo Vital og Longo Range tabletter er der taget særligt hensyn. Brandet har erfaret at nogle kosttilskud kan have forholdsvis store tabletter, hvilket gør det besværligt for mange at synke dem, og det kan desuden føles ubehageligt ned gennem spiserøret. Derfor har de med en kærlig hånd og omtanke skabt en helt unik tabletform, der gør, at du slipper for alt besværlighed og ubehag.

Longo Range anbefaler:

  • At dagsdosis for det enkelte kosttilskud ikke bør overskrides.
  • Kosttilskuddet bør ikke erstatte varieret kost.
  • Produktet bør ikke indtages 1-2 uger før planlagt operation eller fødsel.
  • Bør kun efter aftale med læge anvendes af gravide og børn under 11 år.

Hos Med24.dk finder du vores udvalg af Longo Range, som er et veludviklet og specificeret kosttilskud. Vi har udvalgt produkterne nøje, for at kunne tilbyde dig produkter af allerhøjeste kvalitet, så du blot skal tænke på at nyde af de goder, kosttilskuddet kan bidrage til din pleje og velvære. Produkterne fås som altid til skarpe priser samt til enhver sjæl og behov. Vi tilbyder derudover muligheden for at opnå gratis fragt og dag til dag levering!

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?