Lima Havsalt fin - 1 kg.

Lima Havsalt fin - 1 kg.
Se alle produkter fra Lima
Varenummer: 18367

Uraffineret atlanterhavssalt.

Lækkert fint salt, perfekt til madlavning.
Lima salt kommer fra Olhão-regionen ved Portugals kyst, nærmere bestemt i naturområdet ’Ria Formosa’. Saltet høstes på traditionel vis – helt uden brug af maskiner. Det betyder, at det kun er havvandet, solen, vinden og menneskets håndværk, der indgår i produktionen. Det udvundne salt raffineres ikke og indeholder ingen former for blegemidler, antiklumpningsmidler eller tørremidler.

Den righoldige smag af naturligt havsalt overgår langt den sterile smag af kogesalt. Uraffineret og alligevel hvidt – kan det virkelig lade sig gøre? En omhyggelig manuel høst sikrer, at der efterlades et tyndt saltlag på bunden af saltmarsken – et lag, som udgør en naturlig barriere mellem det salt, der er klar til høst, og jordbunden. På denne måde bevarer Lima salt sin flotte hvide farve.

Næringsindhold pr. 100 g:

Salt

97 g

Ingredienser:

uraffineret atlanterhavssalt

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Salt

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.