Ris: 350 g jasminris 10 stængler dild 6 stængler mynte salt og peber
Tilberedningstid ca. 35 minutter.
1. Kog risene 12 minutter under låg i 6½ dl letsaltet vand og lad dem derpå trække. 2. Dup kødet med køkkenrulle. Rør salt og sukker sammen og gnid det ind i kødet. Lad det hvile på en tallerken under alufolie i 10 minutter. 3. Pil og hak hvidløg groft. Vand, laurbærblade, hvidløg, hele peberkorn, tomater og olivenolie kommes i en rumme-lig gryde eller sauterpande og koges uden låg i 10 min. 3. Tænd ovnen på 200 grader. Læg derpå kødet i kogelagen og lad det simre under låg i 5 minutter. Tag gryden fra varmen og lad det hvile således i yderligere 5 minutter. 4. Imens tages tomaterne op og halveres og pensles med olivenolie og krydres med salt og peber. Bag dem i ovnen i 5 minutter. 5. Snit dild og mynte fint og vend det med de kogte ris. Krydr med salt og peber. Tag kalkunen op fra lagen og server med de bagte tomater og de spændende jasminris.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 2488KJ (592 Kcal)
Energy (KJ)
Energy (kcal)
Energi (%)
Protein
797
190
32
Kulhydrat
1341
319
54
Fedt
350
83
14
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 12 kunders bedømmelse
Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.