LastSwab

Læs mere om den super populære LastSwab.

LastSwab

Verdens første genanvendelige vatpind - erstatter op mod 1000 engangsvatpinde

1.5 milliarder.
Så mange engangsvatpinde bliver produceret verden over... på daglig basis.

Hos danske LastObject - producenten bag LastSwab - hersker en klokkeklar mission om at stoppe forbruget af svært nedbrydelige engangsprodukter. Affødt af et ekstremt succesfuldt kickstarterprojekt blev LastSwab - verdens første genanvendelige vatpind - et lille, men yderst effektivt og innovativt våben i kampen mod skadelig plastikforurening.

LastSwab findes i to varianter - Basic til almindelige "vatpinde"-formål som rengøring af ører og Beauty til korrektion af makeup. Efter brug rengøres den blot med lunkent vand og mild sæbe.

Basic

LastSwab Basic er udformet som en klassisk vatpind med noprede endestykker for ekstra effekt. Stilken er fremstillet af nylon type SY-125826 og 50% fiberglas, mens de bløde, fleksible endestykker består af termoplastisk elastomer (TPE) type 30A. Produktet kommer desuden i et lille, smart opbevaringscase fremstillet af PLA udvundet fra fermenteret plantestivelse.

Beauty

LastSwab Beauty er et ideelt, bæredygtigt musthave til makeuptasken. Den er - ligesom Basic-varianten - fremstillet i henholdsvis nylon type SY-125826 og 50% fiberglas med endestykker af termoplastisk elastomer (TPE) type 30A. Det ene endestykke er tilspidset, hvilket gør det perfekt til at skabe skarpe linjer - for eksempel ideelt til winged eyeliner -, mens det andet endestykke er rundt og perfekt til diskret blending.

Køb LastSwab hos Med24.dk

Hos Med24.dk forhandler vi LastSwab Basic og Beauty i flere forskellige, flotte farver. Køb hos os i dag - billigt, nemt og bæredygtigt.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.