Kyllingeschnitzel med peberrod og kapers

Kyllingeschnitzel med peberrod og kapers

Opskrifter -> Det dansk/franske køkken -> Kyllingeschnitzel med peberrod og kapers
 
Til 4 personer
Kyllingeschnitzel - med peberrod og kapersIngredienser:
4 kyllingebrystfileter, ca. 500 g
4 spsk rasp
salt og peber efter smag
2 spsk madolie og 1 spsk smør
4 spsk citronsaft
4 spsk vand
2 spsk kapers

Pynt:
4 skiver citron
4 spsk reven peberrod

Tilbehør:
150 g slikærter
800 g babykartofler

Tilberedningstid ca. 35 minutter

1. Kog kartoflerne i letsaltet vand og tilsæt slikærterne de sidste par minutter af kogetiden.
2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Læg kødet imellem 2 stykker plastikfolie. Bank det let med en kødhammer, så tykkelsen bliver ca. 1 cm over det hele.
3. Krydr raspen med salt og friskkværnet peber. Vend schnitzlerne i raspen. Det skal bare være et tyndt lag rasp.
4. Varm olie og smør på en stegepande og tilsæt kødet, når smørret er ved at bruse af. Steg kødet ca. 2 minutter på hver side ved mellemvarme. Tag kødet op og hæld fedtstoffet fra.
5. Stil panden over stærk varme og tilsæt citronsaft, vand og kapers. Lad blandingen koge ind til en sirupagtig konsistens og hæld den over kødet. Pynt hver schnitzel med en skive citron og reven peberrod.
6. Servér med kartofler og slikærter.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 1860KJ (442 Kcal)
  Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 567 135 30
Kulhydrat 720 171 39
Fedt 573 136 31
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 42 kunders bedømmelse

 


 

 

Fri fragt over 499 kr.

Med GLS/DAO PakkeShop

14 dages returret

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.