Ingredienser: 1200 g kyllingeoverlår (6-8 stykker) 2 fed hvidløg 400 g gulerødder 400 g baby kartofler 2 rødløg 3 spsk kapers 1 kvist frisk rosmarin 3 dl hønsebouillon fra tern 1 dåse flåede, hakkede tomater salt og friskkværnet peber efter smag
Drys: 4 stilke persille
Tilberedningstid ca. 40 min.
1. Kom kyllingestykkerne og de flåede tomater i en stor, tykbundet gryde og bring retten i kog. Imens rengøres grøntsagerne. Hak hvidløg fint. Skræl gulerødder og skær dem i skiver. Halvér kartoflerne og skær rødløg i både. 2. Kom alle ingredienserne i gryden. 3. Lad den småkoge under låg i 25-30 minutter eller til kødet og grøntsagerne er møre. Justér smagen med evt. salt og peber og drys med skyllet persille lige inden serveringen.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 2428KJ (578 Kcal)
Energy (KJ)
Energy (kcal)
Energi (%)
Protein
1068
254
44
Kulhydrat
670
160
28
Fedt
690
164
28
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 21 kunders bedømmelse
Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.