Kundeservice
0 varer
Kurv

Kyllingefrikassé på italiensk

Opskrifter -> Det italienske køkken -> Kyllingefrikassé på italiensk
 
Til 4 personer
 
Kyllingefrikassé på italiensk - Ingredienser:
1200 g kyllingeoverlår (6-8 stykker)
2 fed hvidløg
400 g gulerødder
400 g baby kartofler
2 rødløg
3 spsk kapers
1 kvist frisk rosmarin 
3 dl hønsebouillon fra tern
1 dåse flåede, hakkede tomater
salt og friskkværnet peber efter smag

Drys:
4 stilke persille

Tilberedningstid ca. 40 min.

1. Kom kyllingestykkerne og de flåede tomater i en stor, tykbundet gryde og bring retten i kog.  Imens rengøres grøntsagerne. Hak hvidløg fint. Skræl gulerødder og skær dem i skiver. Halvér kartoflerne og skær rødløg i både.
2. Kom alle ingredienserne i gryden.
3. Lad den småkoge under låg i 25-30 minutter eller til kødet og grøntsagerne er møre. Justér smagen med evt. salt og peber og drys med skyllet persille lige inden serveringen.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 2428KJ (578 Kcal)
  Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 1068 254 44
Kulhydrat 670 160 28
Fedt 690 164 28
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 21 kunders bedømmelse

 


 

 

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832