Kundeservice
0 varer
Kurv

Kyllingebrystfilet med svampe i rødvinssauce

Opskrifter -> Det dansk/franske køkken -> Kyllingebrystfilet med svampe i rødvinssauce
 
Til 4 personer
Kyllingebrystfilet med svampe - i rødvinssauceIngredienser:
ca. 500 g kyllingebrystfilet
4 spsk madolie
salt og friskkværnet sort peber

Sauce:
500 g svampe
2 fed hvidløg
4 forårsløg  
3½ dl rødvin 
1 bouillonterning
2 tsk saucejævner 
2 tsk sukker
salt og peber efter smag

Tilbehør:
800 g babykartofler

Pynt:
persille

Tilberedningstid ca. 35 minutter

1. Rens kartoflerne og kog dem. Rens svampene og halvér dem. Rens forårsløgene og skær dem i stykker på ca. 3 cm. Hak hvidløget fint eller pres det i en hvidløgspresser
2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien på en stegepande og brun fileterne hurtigt på begge sider. Drys med salt og peber under stegningen. Tag fileterne op på en tallerken.
3. Kom svampe, hvidløg og forårsløg på panden og svits dem over stærk varme i et par minutter.
4. Bland rødvin, bouillonterning, saucejævner og sukker. Tilsæt rødvinsblandingen og bring den i kog.
5. Læg kødet i saucen og lad retten simre under låg i ca. 10 minutter, eller til kødet er gennemstegt. Hak imens persillen fint. Servér med de kogte kartofler og drys det hele med hakket persille.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 2391KJ (569 Kcal)
  Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 648 154 27
Kulhydrat 1155 275 48
Fedt 588 140 25
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 39 kunders bedømmelse


 

 

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832