Kylling i appelsinsauce

Kylling i appelsinsauce

Opskrifter -> Familiekøkkenet -> Kylling i appelsinsauce
 
Til 4 personer
Kylling i appelsinsauce - med fennikelIngredienser:
ca. 1200 g kyllingeunderlår
1 stor fennikel
5 dl færdigpresset appelsinjuice
2 dl vand
1½ hønsebouillon terning
2 tsk paprika
2 spsk sukker
3 kviste rosmarin på ca. 5 cm
salt og friskkværnet peber
150 g slikærter

Tilbehør:
Cous-cous:
3 dl vand 
½ hønsebouillon terning
1 tsk paprika
3 dl cous-cous

Tilberedningstid ca. 40 minutter (men arbejdstiden er kort)

1. Rengør grøntsagerne og halver fennikel, som derpå skæres i tynde skiver.
2. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Brun kyllingeunderlår i bunden af en tykbundet gryde ved stærk varme.
3. Tilsæt resten af ingredienserne undtagen slikærter. Bring retten i kog og lad den simre under låg i ca. 25 minutter. Tilsæt ærterne de sidste 2 minutter af kogetiden. Justér smagen med salt og peber.

Til cous-cous:
4. Bring vand og bouillonterning i kog under låg sammen med paprika. Hæld cous-cous i under omrøring.
5. Tag gryden af varmen og lad den hvile under låg i 5 minutter. Rør cous-cous igennem med en gaffel inden serveringen.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 2225KJ (529 Kcal)
  Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 659 157 30
Kulhydrat 783 186 35
Fedt 783 186 35
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 38 kunders bedømmelse

Fri fragt over 499 kr.

Med GLS/DAO PakkeShop

14 dages returret

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.