Kundeservice
0 varer
Kurv

Koteletter med svampesauce á la Provencàle

Opskrifter -> Det dansk/franske køkken -> Koteletter med svampesauce á la Provencàle
 
Til 4 personer
Koteletter med svampesauce - á la ProvencàleIngredienser:
4 svinekoteletter, a ca. 100 g
2 spsk madolie
salt og friskkværnet sort peber

Svampesauce:
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
250 g blandede
2 dl madlavningsfløde 18%
2-4 spsk Maille Provencale sennep
salt og friskkværnet sort peber

Øvrige tilbehør:
1 kg babykartofler
200 g sukkerærter

Tilberedningstid ca. 30 minutter 

1. Kog kartoflerne – og kog sukkerærterne med de sidste 2 min. af kogetiden
2. Rengør grøntsagerne til saucen. Skalotteløg og hvidløg hakkes fint. Svampene skæres i ensartede stykker.
3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien på en stegepande og brun koteletterne 1 minut på hver side. Drys med salt og peber under stegningen. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 minutter på hver side. Tag kødet af panden og dæk med alu-folie.
4. Svits på samme pande skalotteløg og hvidløg i 30 sekunder og tilsæt svampene. Rist dem ved stærk varme i ca. 2 minutter eller til de begynder at tage farve.
5. Rør fløde sammen med sennep og hæld blandingen over svampene. Lad den koge tyk og smag til med salt og peber.
6. Hæld saucen over kødet. Servér straks med tilbehøret.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 2325KJ (553 Kcal)
  Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 651 155 28
Kulhydrat 930 221 40
Fedt 744 177 32
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 36 kunders bedømmelse

 


 

 

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832