Ingredienser: 4 svinekoteletter, a ca. 100 g
2 spsk madolie
salt og friskkværnet sort peber
Svampesauce:
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
250 g blandede
2 dl madlavningsfløde 18%
2-4 spsk Maille Provencale sennep
salt og friskkværnet sort peber
Øvrige tilbehør:
1 kg babykartofler
200 g sukkerærter
Tilberedningstid ca. 30 minutter
1. Kog kartoflerne – og kog
sukkerærterne med de sidste 2 min. af kogetiden
2. Rengør grøntsagerne til saucen. Skalotteløg og hvidløg hakkes
fint. Svampene skæres i ensartede stykker.
3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien på en stegepande og brun
koteletterne 1 minut på hver side. Drys med salt og peber under
stegningen. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 minutter
på hver side. Tag kødet af panden og dæk med alu-folie.
4. Svits på samme pande skalotteløg og hvidløg i 30 sekunder og tilsæt
svampene. Rist dem ved stærk varme i ca. 2 minutter eller til de
begynder at tage farve.
5. Rør fløde sammen med sennep og hæld blandingen over svampene. Lad den
koge tyk og smag til med salt og peber.
6. Hæld saucen over kødet. Servér straks med tilbehøret.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 2325KJ (553 Kcal)
Energy (KJ)
Energy (kcal)
Energi (%)
Protein
651
155
28
Kulhydrat
930
221
40
Fedt
744
177
32
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 36 kunders bedømmelse
Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.