Wellexir Beauty Collagen Bubbles - 20 brusetabl.

1
1
1
Se alle produkter fra Wellexir
Varenummer: 47888

Beauty Collagen Bubbles fra Wellexir - med Q10, biotin og kollagen

En komplet "skønhedsdrik" med kollagen der hjælper med at øge hudens elasticitet, glatter huden, giver færre rynker og mindre cellulite - samt biotin, der bidrager til vedligeholdelsen af normalt hår og hud - så det er altså til dig der tror på skønhed kommer indefra! 

Brusetabletterne er nemme at anvende og skal blot opløses i et glas iskoldt vand. Fra 25-års alderen begynder din krop allerede at producere mindre kollagen, hvilket kan medføre en stigning i rynker og en reduktion i fasthed. 

Nu kan du booste dit almindelige postevand med Wellexir Beauty Collagen Bubbles og nyde en lækker læskedrik med en forfriskende smag af blåbær - uden tilsat sukker - og få fordelene ved de vitaminer og mineraler, der gør, at dit hår, hud og negle ser bedst ud.

Dosering og anvendelse:

1 brusetablet dagligt.


Indhold:
20 brusetabletter

1 brusetablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Kollagen

300

mg

-

Chondroitinsulfat

100

mg

-

Biotin

100

µg

200%

Coenzym Q10

1

mg

-

*RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn fra 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Syre (citronsyre), Surhedsregulerende middel (natriumhydrogencarbonat), Kollagenpeptider (fisk), Inulin, Chondroitinsulfat, Natrium, Smagsstoffer (rødbedesaftpulver), Antiskumingsmiddel (polyethylenglycol), Antiklumpningsmiddel (tricalcium fosfat), Sødemiddel (sucralose), Coenzym Q10, D-biotin

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Wellexir
Varenummer: 47888

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.