Kosttilskud - Stort udvalg til lave priser

Hos Med24.dk er vi specialister i kosttilskud. Vi har et kæmpe udvalg til markedets bedste priser. Har du spørgsmål til eksempelvis fiskeolie, vitaminpiller, mineraler etc. er du altid velkommen til at kontakte vores produkteksperter. 
Læs mere om kosttilskud her.

Køb kosttilskud hos Med24.dk. Vi har altid tilbud på kosttilskud og generelt sælger vi dem billigt i forhold til butikkerne.

Kosttilskud er primært almindelige piller, som indeholder vitaminer og mineraler, men kan også være f.eks. ekstrakter fra planter, dyr og mineraler. Kosttilskud betragtes som mad, og hører derfor ind under fødevareloven. For ekstra gode tilbud bør du se vores kategori priskrig på kosttilskud.

Kosttilskud er ikke et lægemiddel og spises ikke som en almindelig fødevare, men sælges om kosttilskud til den almindelige kost.

Kosttilskud er defineret som produkter, der sælges som tilskud til sædvanlig kost, eller produkter der har en ernæringsmæssig og/eller fysiologisk virkning. 

Naturlægemidler er derimod godkendte lægemidler, som kan indeholde dele af eller ekstrakter af planter, dyr eller mineraler. Alle kosttilskud skal anmeldes til myndighederne. De skal dog ikke godkendes.

Formålet afgør om et produkt er kosttilskud eller naturlægemiddel.

Afgrænsningen imellem, hvornår et produkt må sælges som kosttilskud, og hvornår et produkt skal sælges som et lægemiddel, afhænger af formålet med produktet.

Producenten og forhandleren af et kosttilskud må ikke reklamere med, at præparatet kan forebygge, lindre eller gavne sygdomme og symptomer. Sker det alligevel kan Fødevarestyrelsen kræve, at kosttilskuddet tages af markedet eller registreres som lægemiddel. Derfor kan patienten ikke læse en indikation på pakningen eller i annoncer, hvad kosttilskuddet tænkes anvendt imod, bortset fra neutrale formuleringer såsom "stærke negle", "øget smidighed" etc. Dette ændrer imidlertid ikke ved, at mange kosttilskud har dokumenterede medicinske effekter. Så selv om et kosttilskud lovgivningsmæssigt betragtes som mad, kan det i praksis anvendes som medicin med både en veldokumenteret virkning og ikke mindst risiko for bivirkninger. 

Men netop på grund af lovgivningen kan det være svært at finde troværdige oplysninger om virkning/bivirkning af kosttilskud.

Er du i tvivl bør du derfor kontakte din læge eller afholde dig fra at bruge et givet kosttilskud.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.