Natur-Drogeriet K2-vitamin 45 µg - 60 tabl.

1
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 7332

Natur-Drogeriet K2 vitamintabletter med 45 mcg K-vitamin

K2-vitaminet er et af de vitaminer, som mennesket godt kan producere. Vitaminet fremstilles af bakterier i fordøjelseskanalen, men kun i små doser. Derfor skal vitaminet primært indtages ved hjælp af den daglige kost. Du kan finde vitaminet i madvarer som avocado, kiwi, persille eller grønne bladgrøntsager. Får du ikke nok mad med K-vitamin til daglig, kan du med fordel tage et tilskud for at få dækket kroppens behov. 

K-vitamin har flere gode egenskaber for din krop, og hjælper blandt andet til normale knoglers vedligeholdelse og til størkning af blodet. Dette er vigtigt for ikke at tabe for meget blod, skulle der gå hul på et blodkar ved en skade eller rift. 

Dosering og anvendelse:

Anbefalet dagdosis: 1 tablet i forbindelse med et af dagens måltider. 

Tabletterne er 100% fri for animalske produkter, så de også kan anvendes af vegetarer og veganere. Vitamin K er fedtopløseligt og kan derfor med fordel indtages sammen med produkter, der er rige på sunde fedtstoffer.


Indhold: 
60 tabletter

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin K

45

µg

60%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

fyldemiddel (calcium-hydrogenfosfat), stabilisator (mikr. cellulose), vitamin K2 (menaquinone-7, som er et ekstrakt fremstillet af natto (fermenterede GMO-fri sojabønner)), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af veg. fedtsyrer), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid, talcum), hydroxypropylmetylcellulose, Farvestof (titandioxid), Glycerol

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener:

Soja

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
  1. Kosttilskud
  2. Vitaminer
  3. K-vitamin
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 7332
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.