Inno Pharma D-vitamin, 25 mcg - 60 kapsler

Inno Pharma D-vitamin kapsler med 25 mcg
80,00 -38%
Vejl. pris 129,00
Se alle produkter fra Inno Pharma
Varenummer: 25972
Ofte købt sammen
Inno Pharma D-vitamin, 25 mcg - 60 kapsler
Green people Vitamin shower wash - 200 ml
Jordan Tandpasta White Smile - 50ml
Pris i alt
19,95

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Kosttilskud fra Inno Pharma D-vitamin, 25 mcg - produktet er opløst i dansk økologisk rapsolie.

Rapsolien sikrer optimal biooptagelighed og er desuden en af de sundeste spiseolier, vi kender. Derfor anbefales den også i den almindelige madlavning. Netop i Danmark har vi optimale betingelser for dyrkning af raps, da klimaet og vækstforholdene omkring Østersø-området er ideelle for rapsplanten. Rapsen er dyrket hos en dansk økologisk landmand på nogle af Danmarks bedste jorder. Vi besøger landmanden og besigtiger afgrøden for at sikre den bedste kvalitet til vores produkt.
Af rapsfrøene udvindes olien ved koldpresning. Udvindingen sker i en skånsom proces – helt uden brug af kemi. Resultat er en ren olie, hvor alle de sunde fedtsyrer der naturligt forekommer i rapsfrø, bevares på optimal vis.
Der tilsættes et naturligt rosmarinekstrakt for at bevare rapsolien bedst muligt. I forbindelse med fremstillingen af kapslen tilsættes D-vitaminet. Kapslen består af gelatine, som er udvundet fra fiskeskind, og glycerol, som er af vegetabilsk oprindelse.

Sandsynligvis det mest innovative D-vitamin produkt på markedet!

Dosering:
1 kapsel dagligt.

Ingredienser:

Rapsolie*, Vitamin D3 (cholecalciferol), Rosmarin ekstrakt* (rosmarinus officinalis L.), Gelatine (fisk), Glycerol, Renset vand

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener:

Fisk

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.