Natur-Drogeriet Mega C calciumascorbat C-vit - 250 gram

Natur-Drogeriet Mega C calciumascorbat C-vit - 250 gram
Natur-Drogeriet Mega C calciumascorbat C-vit - 250 gram
Natur-Drogeriet Mega C calciumascorbat C-vit - 250 gram
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 13386

Mega C pulver fra Natur-Drogeriet med Calciumascorbat

Dette produkt er et stærkt vitamin-præparat fra Natur-Drogeriet, som tilfører kroppen en stor koncentration af C-vitamin. Pulveret anvendes til både forebyggelse og behandling af vitaminmangel, der kan forekomme, hvis din dagligt kost ikke indeholder nok C-vitamin. 

Mega C pulver er syreneutralt.   

Dosering

Den anbefalede dagdosis er 1ml (1 måleske) dagligt. 

Indhold: 250g

1 måleske (1 ml.) indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin C (calciumascorbat)

700

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Calciumascorbat

Oprindelsesland: USA
Mega Calciumascorbat, oralt pulver, er et hvidt pulver, der udelukkende består af calciumascorbat. Produktet er et stærkt vitaminpræparat til forebyggelse og behandling af C-vitaminmangel. C-vitamin er en vigtig antioxidant. Behovet er øget i situationer med oxidativt stress, eksempelvis ved større læsioner og forbrændinger og ved alvorlige betændelsestilstande. C-vitamin er et vandopløseligt vitamin. Må ikke indtages af børn under 2 år uden lægens anvisning. C-vitamin øger jernoptagelsen, og tilskud bør derfor ikke anvendes af personer med jernophobningssygdomme. Bør ikke anvendes af personer med tendens til nyresten, med nedsat nyrefunktion eller 6-phosphart dehydrogenasemangel. Høj koncentration af C-vitamin i urinen kan interferere med visse test-strips til urinanalyse af glucose og hæmoglobin. Oplys altid ved blodprøve- og urinprøvekontrol, at man tager større mængder C-vitamin. Ascorbinsyre forsinker den oxidative nedbrydning af dobutamin og kan forstærke dobutamins effekt. Monitorering af dobutamins effekt kan være nødvendig. Høje doser af askorbinsyre (1000 mg) kan nedsætte effekten af indinavir (middel mod HIV). Ved samtidig indtagelse af deferoxamin (jernbindende middel) forøges effekten af dette. Indtagelse af Mega Calciumascorbat bør undgås de første to uger af deferoxaminbehandling. Der bør vises forsigtighed ved indgivelse af deferipron og Mega Calciumascorbat. Større doser af C-vitamin kan påvirke styringen af en antikoagulationsbehandling. Mega Calciumascorbat kan anvendes af gravide og i ammeperioden. Der ses sjældent problemer med diaré og fordøjelsesbesvær specielt ved indtagelse af større doser Mega Calciumascorbat større end 1 g. Større doser C-vitamin kan hos visse personer medføre risiko for forhøjet oxalindhold i urinen med risiko for stendannelse og skade af nyrerne. Ved overdosering kan efter pludseligt ophør ses en mangeltilstand. Pakning: 250 g. Læs altid indlægssedlen før brug. MT nr: 6207993.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
C-vitamin

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?