Biorto C - 120 kaps.

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Biorto
Varenummer: 4078

Biorto C til dit immunsystem

C-vitamin er nøglen til immunforsvarets normale funktion. Immunforsvaret beskytter os og øger vores krops modstandskraft, og derfor er det vigtigt, at vi netop værner om og passer på vores immunforsvar. Er du i underskud af C-vitamin, kan det derfor påvirke immunforsvarets normale funktion.

Biorto C er et dagligt tilskud til dig, der ønsker at vedligeholde immunsystemets normale funktion. Med dette kosttilskud får du C-vitamin i vegetabilske kapsler, så du nemt kan få dækket dit behov for C-vitamin. Biorto C indeholder ikke hjælpe- og tilsætningsstoffer, hvilket er et unikt kendetegn for alle vitamin- og mineraltilskud i Biorto-serien. 

Biorto C er et vegansk kosttilskud. Du kan derfor roligt anvende kosttilskuddet som supplement til en plantebaseret kost. Her får du et tilskud med mening!

Hvor finder du C-vitamin?

C-vitamin er vigtig for alle, men nogle har større behov end gennemsnittet. Det gælder for eksempel personer, der dyrker motion af intensiv fysisk karakter. Biorto C bidrager med sit indhold af C-vitamin til at vedligeholde immunsystemets normale funktion – også under og efter intensiv fysisk aktivitet.

Spis en kost rig på C-vitamin
Vil du øge dit indtag af C-vitamin gennem kosten, så er kartofler (især nye), citrusfrugter, hyben, persille, peberfrugt, solbær, brombær og grønkål nogle af de fødevarer, du med fordel kan gå efter. De er nemlig alle særligt rige på C-vitamin.

Egenskaber:

  • Bidrager til vedligehold af immunsystemets normale funktion
  • Vegansk kosttilskud rigt på C-vitamin
  • Vegetabilske kapsler

Dosering og anvendelse:

2 kapsler dagligt - der indtages oralt. 

Biorto – tilskud med mening!

Biorto er en serie af vitamin- og mineralkosttilskud baseret på friske økologiske planter. Serien består udelukkende af naturrene præparater. Det betyder, at du hverken finder unødige hjælpe- eller tilsætningsstoffer i præparaterne.

Når du vælger Biorto, får du udelukkende de næringsstoffer, som gavner dig, og som bidrager til dit velvære og dit at vedligeholde et godt helbred. Alle tilskud i serien kommer i kapselform, som hurtigt optages i fordøjelsessystemet. 


Indhold:
120 kapsler

2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin C

600

mg

750%

Calcium

50

mg

6%

Magnesium

100

mg

27%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Magnesiumascorbat, Calciumcarbonat, Hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel), Magnesiumcitrat, Rismel

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
  1. Kosttilskud
  2. Vitaminer
  3. C-vitamin
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Biorto
Varenummer: 4078

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.