Puori Vitamin B12 Berry Booster - 20 sticks

1
1
1
1
Se alle produkter fra Puori & Puori x Green Kitchen Stories
Varenummer: 42247

NYHED fra Puori x Green Kitchen Stories; Vitamin B12 - Berry Booster

Vitamin B12 Berry Booster er et nyt og innovativt vitamin B12 tilskud fra Puori x Green Kitchen Stories. Det nye B12 tilskud indeholder methylcobalamin, som er en aktiv og lettere optagelig form for B12-vitamin - og så er det blandet med tørrede, nordiske, vilde blåbær som har et naturligt højt indhold af polyphenoler. Med få undtagelser, findes vitamin B12 findes næsten udelukkende i animalske fødevarer - derfor er det et yderst vigtigt for veganere, vegetarer samt folk som spiser mere plantebaseret og dermed måske ikke får nok B12 gennem kosten - at få det som et tilskud ved siden af kosten. 

Selvom produkter er særligt udviklet til veganere og vegetarer, kan det selvfølgelig anvendes af alle. 

Vitamin B12 - cyanocobalamin og methylcobalamin

B12-vitamin bidrager blandt andet til nervesystemets normale funktion, et normalt energistofskifte, samt til at mindske træthed og udmattelse. Vitamin B12 er desuden også vigtig for den normale dannelse af røde blodlegemer og så spiller det en rolle i celledelingsprocessen.

Vitamin B12 bliver også ofte kaldt for "cobalamin" - og er mest almindelig at finde i formen "cyanocobalamin" i kosttilskud. I kroppen laves cyanocobalamin om til den aktive form for B12-vitamin, methylcobalamin, så kroppen herefter kan optage det. Puori Vitamin B12 Berry Booster indeholder methylcobalamin, som er den aktive form af B12-vitamin - det betyder at kroppen ikke behøver at omdanne det først og dermed at det optages direkte i din krop. 

Vilde nordiske blåbær - med et meget højt indhold af antioxidanter

Udover at bidrage med en god smag og en meget smuk farve til Vitamin B12 Berry Booster, så er det også andre gode grunde til at det er lige præcis nordiske, vilde blåbær der anvendes. De vilde blåbær vokser i de nordiske skove og er en del af den samme plantefamilie som de store blåbær du kan finde på hylderne i supermarkedet. Men de vilde blåbær er betydeligt mindre i størrelsen, har en mørkere farve og så er de fulde af flavonoider. Derudover har de vilde blåbær også højere indhold af antioxidanter - faktisk omkring 4 gange højere - end "de almindelige" store blåbær. 

Disse nordiske vilde blåbær der er tilsat Vitamin B12 Berry Booster er håndplukket og meget omhyggeligt behandlet for at bevare alt det gode fra naturen. Den friske smag af de nordiske vilde blåbær er let sødet med naturlig stevia - det giver et produkt der både smager rigtig godt samtidig med det har den smukkeste farve.

Egenskaber:

  • Indeholder methylcobalamin, som er en aktiv og letoptagelig form for vitamin B12
  • Blandet med håndplukkede nordiske vilde blåbær, som har et naturligt højt indhold af flavonoider
  • Ved indtagelse af 1 stick får du hele 500 µg B12-vitamin – anbefalet dosis er 1-2 sticks om ugen eller efter behov
  • Sticken kan indtages direkte som den er - eller blandet op i vand eller evt. ovenpå din morgenmad
  • Gluten- og laktosefri samt halal

Certificeret vegansk - altid 3. parts testet og certificeret for renhed og kvalitet

Puori x Green Kitchen Stories er en serie af kosttilskud der er optimeret som supplement til en plantebaseret kost. Produkterne er udviklet med fokus på kvalitet, renhed og effektivitet, de kommer i en ny bæredygtig emballage, er certificeret vegansk og altid 3. parts testet og certificeret for renhed og kvalitet. Scan QR-koden på produktet og se resultaterne.

Det svensk-danske par David Frenkiel og Luise Vindahl er parret bag den prisvindende vegetariske madblog og app Green Kitchen Stories. De er bedst sælgende forfattere af fem vegetariske kogebøger, der er udgivet på mere end 15 sprog. De har tilhængere fra hele verden og har ført vejen frem for grønnere spisevaner i de sidste 10 år.

Tilsammen lancerer Puori og Green Kitchen Stories nu en serie af kosttilskud der er af høj kvalitet og vægter renhed, effektivitet og kvalitet - og som er specielt udviklet til veganere og vegetarer, men kan anvendes af alle. 

Dosering og anvendelse:

1 stick et par gange ugentligt eller efter behov. 
Du kan tage den direkte fra sticken, komme det oven på din morgenmad eller eksempelvis i din smoothie.

Indhold:
20 sticks

1 stick indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Blåbærpulver

2000

mg

-

Vitamin B12

500

µg

20000%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Blåbærpulver (Vaccinium myrtillus) (blåbær, maltodextrin), sødemiddel (stevioglycosider, mannitol), Flow middel (siliciumdioxid), Vitamin B12 (methylcobalamin)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Puori & Puori x Green Kitchen Stories
Varenummer: 42247
Glutenfri segl Vegan Friendly Vegan Reg trademark Laktose fri
Glutenfri segl Vegan Friendly Vegan Reg trademark Laktose fri

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.