Kundeservice
0 varer
Kurv
Berthelsen vegetabilsk mineraltilskud indeholder 200 tabletter
Berthelsen vegetabilsk mineraltilskud indeholder 200 tabletter
Berthelsen Scanalka Mineraler - 200 stk.

Berthelsen Scanalka Mineraler - 200 stk.

64,95 DKK
-13%
75,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

Berthelsen Scanalka Mineraler - alsidigt vegetabilsk kosttilskud med 12 mineraler og 72 spormineraler.

Scanalka Mineraler er at alsidigt vegetabilsk kosttilskud med 12 mineraler og 72 spormineraler fra rødalgen Lithothamnion calcareum. Mineraler af er uvurderlig betydning for organismen, da de er byggesten til hele kroppens struktur, og er således med til at vedligeholde alle kroppens funktioner. Kroppen kan ikke selv danne mineraler, så disse skal tilføres gennem kost og kosttilskud.

Kosttilskud, der supplerer med vigtige mineraler. Tabletten er hovedsagelig fremstillet af organiske forbindelser, som er dyrere end uorganiske.

Det er vigtigt, at et mineraltilskud indeholder alle de mineraler, mennesket har behov for. Mangler der nogle, opstår nemt en ubalance, der kan have uheldige konsekvenser.

Civilingeniør Viggo Berthelsen udførte omfattende forsøg gennem 25 år for at finde netop den optimale mineraltablet, og Berthelsens Mineraler følger denne opskrift så langt loven tillader det.

Dosering:
9 tabletter over 2-3 måltider. Tages med et glas vand.
Dagsdosis bør ikke overskrides.


Varenummer: 393
Ingredienser: kaliumcitrat, Aquamin algemineral, magnesiumcitrat, Natriumcitrat, jerncitrat, zinkgluconat, selengær Lyside 2000, mikrokrystallinsk cellulose, stearinsyre, siliciumoxid, Fugtighedsbevarende middel (glycerol), magnesiumsalte af fedtsyrer, Glycerin, mangangluconat, kobbergluconat, chrompicolinat, natriummolybdat, kaliumiodid
Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832