Kundeservice
0 varer
Kurv
Berthelsen Kalk Balance - 180 tab.
Berthelsen Kalk Balance - 180 tab.

Berthelsen Kalk Balance - 180 tab.

224,95 DKK
-10%
249,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(2)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Varedeklaration
Anmeldelser

Berthelsen Kalk Balance - 180 tab.

Berthelsen KalkBalance+ - Nu med knoglemineralet Aquamin, som indeholder bioaktivt og letoptageligt calcium, magnesium samt 72 spormineraler. KalkBalance+ er en optimal kombination til dine knogler. Indeholder både calcium, magnesium, vitamin D3 og vitamin K2. Calcium hjælper til at begrænse tabet af knoglemineral hos kvinder i den postmenopausale alder. Lav knoglemineraltæthed er en risikofaktor i forhold til knoglebrug som følge af osteoporose hos især kvinder over 50 år og derover. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på mindst 1 200 mg calcium fra alle kilder.

Calcium og magnesium balancen er optimeret og er derfor tilsat i forholdet 2:1. Herudover er vitamin D3 og vitamin K2 tilsat for at sikre optimal optagelse af både calcium og magnesium. Kalktilskud er vigtigt for især efter 30 års alderen, da vi alle begynder at afkalke allerede efter de fyldte 30 år. Kvinder har mistet ca. 75% af deres knoglemasse, når de bliver 75 år.

Kalktilskud er også vigtigt for mænd, da mænd faktisk også afkalker. Kvinder har dog stadig større behov for et ekstra kalktilskud end mænd, da kvinder gennem livet opnår en ca. 25% lavere maksimal knoglemasse end mænd. Dette skyldes, at kvinder mister meget knoglemasse ved menopausen p.g.a. det lavere østrogenniveau. Kvinder lever samtidig længere end mænd, og når derfor et større tab af knoglemasse i det ekstra leveår.

Berthelsen KalkBalance plus holder kroppens kalk niveau i balance med en optimal kombination af calcium, magnesium, vit. D3 og vit. K2. Denne kombination af letoptageligt calsium og magnesium tilsat vit. D3 og vit. K2 bidrager til, at kalken ikke aflejres i blodårerne, men derimod i knoglerne.

Dosering: Dagsdosis er 3 tabletter

Kalk bidrager bl.a. til at vedligeholde normale knogler, tænder, muskler samt fordøjelsessystem, og bidrager samtidig til at blodet størkner normalt.

Magnesium bidrager til normal funktion af knogler, tænder, muskler, nervesystem, psyke, celledeling, energistofskifte, elektrolytbalance og modvirker samtidig træthed og udmattelse.

D-vitamin bidrager bl.a. til normal optagelse af kalk og fosfor, til at vedligeholde et normalt calcium-niveau i blodet, til vedligeholdelse af normale knogler, tænder, muskelfunktioner, immunsystem og celledeling.

K2-vitamin bidrager til normal funktion af knogler ved at aktivere proteinet osteocalcin. Det er derfor vigtigt at opretholde et stabilt K2-vitamin niveauet i blodet.


Varenummer: 340

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

VaredeklarationTilbage til toppen

Ingredienser:

Calciumcarbonat, magnesiumcarbonat, fyldemidler (maltodextrin), magnesiumoxid, vitamin K2 (MK-7), vitamin D3, overfladebehandlingsmiddel, (mikrokrystallinsk cellulose, siliciumoxid, stearinsyre, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer, glycerin).

Indhold pr. 3 tabletter:      RI % (Referenceindtag)
Calcium          600 mg            75 %
Magnesium    300 mg             80 %
Vitamin K2      45 mcg            60 %
Vitamin D3      30 mcg          600 %

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Jens - 01-12-2011 
Særdeles god og billigere end andre alternativer. Kan fint anvendes sammen med andre Berthelsen produkter.
Af sine - 06-08-2010 
Rigtig godt produkt, som også er billigt. Jeg tager det sammen med andre vitaminer for at forhindre soleksem, og indtil videre har det virket rigtig godt som forebyggende middel. Man skal starte med at tage det et par måneder før det bliver sommer. Jeg tager det dog hele året rundt, da det er godt at få kalk. Pillerne er et godt supplement hvis man ikke får kalk nok fra fødevarer.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832