Kundeservice
0 varer
Kurv
Berthelsen Jern + C vitamin indeholder 90 tabletter
Berthelsen Jern + C vitamin indeholder 90 tabletter

Berthelsen Jern + C - 90 stk.

118,95 DKK
-10%
132,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(2)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Varedeklaration
Anmeldelser

Berthelsen Jern + C - 90 stk.

Berthelsen Naturlig Jern er en depottablet med tilsat syreneutralt C-vitamin, som øger jernoptagelsen.

Berthelsen Jern + C med hele 27 mg jern og 90 mg syreneutralt C-vitamin pr. tablet. Vegetabilsk kosttilskud, som er skånsomt mod maven. 

Jern hjælper til dannelsen af røde blodlegemer og hæmoglobin. Sørger for normalt ilttransport i kroppen og sikrer et normaltfungerende immunsystem, samt reducerer træthed og udmattelse. Endelig spiller jern en rolle i celledelingsprocessen og sikrer en normal funktion af kroppens kognitive funktioner.

Jern under graviditet:
Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man tager jerntilskud under graviditeten allerede fra uge 10. Man anbefaler 40 - 50 mg ferrojern fra 10. graviditetsuge og resten af graviditeten. Såfremt den gravide lider meget af kvalme, kan man evt. vente med at starte jerntilskud til senest 18. graviditetsuge. 

Behovet for jern er øget hos børn og teenagere, fordi de vokser og hos gravide, fordi de også forsyner fosteret med jern, og hos personer, der har mistet blod, som f.eks kvinder i den fødedygtige alder. Symptomer på jernmangel er bla. træthed.

C-vitamin øger optagelse af jern - derfor har vi tilsat 90 mg syreneutralt C-vitamin pr. tablet. Berthelsen Jern +C indeholder ikke blod fra dyr, som i hemjern-produkter, men derimod organisk bundet og letoptageligt ferrofumerat samt syre-neutralt C-vitamin i form af natriumascorbat.  Se mere om C-vitamins mange funktioner unde C-500 m/hyben.

Jerntilskuddet tages separat og mellem måltiderne, hvor absorptionen er bedst.

Mineralet jern:

  • modvirker jernmangel
  • er gavnlig ved menstration
  • anbefales ved graviditet

Anbefalet daglig dosis: 1 tablet.


Varenummer: 343
Ingredienser: natriumascorbat, ferrofumerat, fyldemidler (maltodextrin, mikrokrystallinsk cellulose), overfladebehandlinsmidler (siliciumoxid, stearinsyre, magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose), farvestof (jernoxid, titandioxid)
Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

VaredeklarationTilbage til toppen

Ingredienser:

Natriumascorbat, ferrofumerat, fyldemidler (maltodextrin, mikrokrystallinsk cellulose), overfladebehandlinsmidler (siliciumoxid, stearinsyre, magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose), farvestof (jernoxid, titandioxid).

Indhold pr. tablet:             RI % (Referenceindtag)
Jern                  27 mg          193 %     
C-vitamin          90 mg          113 %

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Tina Degn Christiansen - 04-06-2015 
Berthelsen Jern + C er det bedste jern produkt jeg har prøvet. Jeg har prøvet en del forskellige jern produkter igennem tiden, da jeg har svært ved at optage jern pga. en gastric bypass operation. Dette produkt er det første produkt i pilleform, som jeg har kunne optage hurtigt og effektivt, og hvor jeg ikke får ondt i maven eller får problemer med hård mave. Berthelsen Jern + C skal som alt andet jern tages 45 min. før man indtager andet og selvfølgelig uden mælkeprodukter, men så har min oplevelse også været at jern tallet og blodprocenten er steget super hurtigt, og energien er vendt tilbage :)
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832