Kundeservice
0 varer
Kurv
Midtvejspillen - 240 stk.
Midtvejspillen - 240 stk.

Midtvejspillen - 240 stk.

168,95 DKK
-10%
187,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben

MidtvejsPillen – Hender sig til både mænd og kvinder i alderen fra cirka 40 år og opeefter

Indeholder 17 forskellige urter
Mange urter kan indeholde en række naturlige antioxidanter samt andre plantestoffer som f.eks. plantefibre, plantesteroler, lignaner og naturlige bioflavonoider. I udviklingen af MidtvejsPillen har det derfor været meget vigtigt for os at tilføre produktet et bredt udsnit af urter og planter. Dette betyder, at MidtvejsPillen indeholder hele 17 forskellige urter, hvilket tilfører dig 3.190 mg urter og planter dagligt!

Til mænd og kvinder over 40 år
MidtvejsPillen er udviklet til kvinder og mænd i alderen 40 +. Af samme grund indeholder MidtvejsPillen intet K-vitamin. Produktet henvender sig derfor til dig, der er 30 år eller ældre, og som ønsker at tilføre kroppen vitaminer, mineraler, sporstoffer samt et ekstra tilskud af urter og planter.

Indhold og anbefalet daglig tilførsel
MidtvejsPillens indehold af vitaminer, mineraler, sporstoffer og planter dækker behovet for et ekstra kosttilskud i hverdagen. I tabellen til højre kan du se MidtvejsPillen’s procentvise indhold af den anbefalede daglige tilførsel af vitaminer og mineraler = ADT. Man skal være opmærksom på, at MidtvejsPillen er et kosttilskud og derfor ikke overskrider de ernæringsmæssige betingede maksimale grænser for indhold af vitaminer og mineraler, som Fødevaredirektoratet har fastsat.


Varenummer: 1787

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832