Kundeservice
0 varer
Kurv
Dstærk 35mcg d vitamin
Dstærk 35mcg d vitamin
Dstærk 35mcg - 60 stk

Dstærk 35mcg - 60 stk

40,00 DKK
-22%
51,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(1)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

DStærk er et højdoseret D-vitamin - 35mcg per dagsdosis. Hjælper med at opbygge og styrke knogler, muskler og tænder. Særlig vigtigt vitamintilskud i den mørke tid. Uden gelatine.

Mennesker, der lever i Norden, hvor soltimerne og styrken af sollyset er begrænset, personer - særlig ældre - der lever meget indendørs, samt personer, der går tildækkede eller har mørk hud, har risiko for at mangle D-vitamin.

D-vitamin kan dannes I huden ved hjælp af sollys. Vitaminet fungerer som et hormon og indgår i reguleringen af kalcium og fosfors omsætning. Derigennem er det nødvendigt for al opbygning og styrkelse af knogler og tænder. D-vitamin har særlig stor betydning for knoglesubstansen hos ældre.

DStærk
- Hjælper med at opbygge og styrke knogler, muskler og tænder.
- Et effektivt "solvitamin" uden gelatine.
- Højdoseret D-vitamin.

Specialitet 
Denne tablet indeholder naturligt D-vitamin i maksimal dosis, Tabletten er fremstillet i Sverige.

Næringsindhold pr. daglig dosis af 1 tablet
35 mcg Vitamin D3 svarende til 700 % anbefalet daglig tilførsel.

Dosis - Dstærk
En tablet én gang daglig med væske. Dagsdosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende eller børn under 11 år. Bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Opbevares utilgængelig for børn. Opbevares ved stuetemperatur 15-30° C. Opbevares væk fra varme, lys og fugt.


Varenummer: 5251
Ingredienser: Cellulose, vitamin D3 (cholecalciferol), stabilisatorer (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer), overfladebehandlingsmidler (hydroxypropylmethylcellulose, talkum, glycerol), farvestoffer (titandioxid, jernoxid)
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Hej - 26-07-2011 
Jeg har hørt, at disse vitaminpiller er rigtig gode.. Er blevet anbefalet af en veninde.. Så de kan anbefales til alle, der tænker på sit helbred.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832