Kundeservice
0 varer
Kurv
B12 methylcobalamin - 125 mcg - 90 tabl.
B12 methylcobalamin - 125 mcg - 90 tabl.

B12 methylcobalamin - 125 mcg - 90 tabl.

83,95 DKK
-10%
93,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

B12 methylcobalamin fra dansk farmaceutisk industri.

Hver tablet indeholder 125 mcg. B12-vitamin methylcobalamin. Allergivenligt produkt fri for laktose, gær, sukker, kunstige farvestoffer og konserveringsmidler.

Vitamin B12 er vigtigt for den fortsatte normale psykologiske funktion. Vitamin B12 bidrager samtidig med at vedligeholde normalt nervesystem, normalt immunsystem, normalt energistofskifte, normal celledeling, normal dannelse af røde blodlegemer og mindsker samtidig træthed og udmattelse.

B12 kaldes også for ældre-vitaminet, da det er vigtigt, at ældre ikke kommer i underskud af dette vitamin. Det er også vigtig at tage et tilskud af B12 vitamin, hvis man ikke spiser kød, da dette vitamin normalt kun findes i animalske fødevarer. Tabletten er 100% vegetabilsk.

Anbefalet daglig dosis: 1 tablet

Funktion:
B12-vitamin er et vandopløseligt vitamin og udskilles med sved og urin.  B12- vitamin har betydning for bloddannelse og omsætning af protein.

Mangelsymptomer:
Træthed, irritabilitet, dårlig koncentrationsevne og dårlig appetit.

Kilder:
Mælk, ost, kød, skaldyr og indmad.


Varenummer: 198
Ingredienser: Fyldemidler (maltodextrin, siliciumoxid, stearingsyre, magnesiumsalte af fedtsyrer), methyl cobalaminhydrat (B12), overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerin)
Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832