Kundeservice
0 varer
Kurv
Omni-Zink - 120 tabl.
Omni-Zink - 120 tabl.

Omni-Zink - 120 tabl.

66,95 DKK
-11%
75,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(5)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser
Omni-Zink - 120 tabl.
  • OmniZink indeholder zinkpidolat, der har en høj optagelighed.
  • Zink bidrager til normal funktion af immunforsvaret, vedligeholdelse af normale knogler og vedligeholdelse af normalt syn.

  • Zink er en del af kroppens antioxidative forsvar mod frie radikaler.

Zink er et essentielt mineral, der indgår i mere end 300 enzymer. Dermed er zink vigtig for en lang række processer i kroppen.

Immunforsvar
Zink er en del af kroppens antioxidative forsvar, der beskytter kroppens celler mod frie radikaler, bl.a. fordi Zink indgår i enzymet kobber/zinksuperoxiddismutase. Vores krop udsættes konstant for frie radikaler, som er særdeles aggressive molekyler, der kan forårsage oxidative skader på cellerne i vores krop. De frie radikaler dannes under kroppens normale forbrændingsprocesser, men også når vi udsættes for f.eks. sollys, cigaretrøg, luftforurening og hård fysisk aktivitet. For at neutralisere de frie radikaler og undgå oxidative skader har vi brug for et godt og varieret forråd af antioxidanter.

Zink medvirker til at immunforsvaret fungerer normalt. Ved zinkmangel hæmmes flere vigtige funktioner i immunforsvaret - f.eks. udviklingen af immunforsvarets celler og antistoffer.

Knogler, hud, hår og negle
Zink er med til at vedligeholde normale knogler. Det skyldes, at Zink indgår som en strukturel del af knoglerne, og samtidig støtter Zink dannelsen af knoglevæv, fordi Zink aktiverer vigtige knogledannende enzymer. Zink er også med til at vedligeholde normal hud, hår og negle.

Øjne
Zink er vigtigt for opretholdelsen af et normalt syn, fordi Zink indgår i flere enzymer, som er nødvendige for omdannelsen af A-vitamin. En omdannelse, som er afgørende for øjets evne til at se.Varenummer: 1812
Ingredienser: Indhold pr. dagsdosis 1 tablet:, Zink 20 mg (zink L-pidolat, zinkcitrat, zinkbisglycinat), mikrokrystallinsk cellulose, ekstrakt af salvie (salvia officinalis L), vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, Glycerin, Hydroxypropyl Methylcellulose
Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Kasper - 30-03-2015 
Jeg tager en enkelt tablet om dagen efter aftensmad.Jeg har anbefalet dette produkt til flere andre
Af Lone Damborg - 12-03-2015 
Det er et et pris-billigt produkt.
Af Rigmor Kirstine Bisgaard - 19-06-2013 
Jeg kan så absolut anbefale at tage 1-2 zink dagligt.
Af Anna - 19-07-2012 
Har brugt dette præparart i forb. med sår-heeling. Det er fantastisk godt i forhold til min tidligere sår heeling. Det går Hurtigere og blir langt pænere. kan anbefales.
Af Vinni Rasmussen - 16-09-2011 
Rigtig godt produkt, bruger det pga mangel på zink og to tabeletter om dagen giver mig den mængde jeg har brug for. Kan absolut anbefales.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832