Kundeservice
0 varer
Kurv
Bio-Selen + Zink - 90 tabl. fra Pharma Nord
Bio-Selen + Zink - 90 tabl. fra Pharma Nord

Bio-Selen + Zink - 90 tabl.

152,95 DKK
-9%
169,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(1)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Anmeldelser

Det ideelle antioxidant-kompleks

Bio-Selen fra Pharma Nord er et kosttilskud, som hjælper til at opretholde et normalt og sundt immunforsvar. Produktet har været mere end 25 år på markedet og er til trods for de mange år stadig et anerkendt og uundværligt produkt. Bio-Selen er blevet fremstillet under farmaceutisk kontrol, hvilket har sikret at produktet fik den bedste virkning og blev af bedste kvalitet.

Bio-Selen+Zink består af tabletter med indholdsstofferne selen, zink, vitamin A, vitamin B6, vitamin C og vitamin E. Dette er en unik sammensætning og kombination af antioxidanter, som komplementerer hinanden til at være det ideelle antioxidant kompleks.

Bio-Selen+Zink indeholder 100 µg selen i form af Pharma Nords patenterede, organiske og letoptagelige SelenoPrecise selengær. SelenoPrecise indeholder 67% selen-methionin og 33% forskellige andre selenformer, hvilket svarer til de selenformer vi får fra en selenrig kost. Hele 89% af tablettens selenindhold optages i kroppen. Optagelse og effekt synes at øges yderligere, når selenet kombineres med vitamin A, B6, C, E samt zink, der også er organisk bundet.


Varenummer: 1429

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Rasmus - 01-07-2014 
Jeg kan ikke skrive om effekten af at tage disse piller, da jeg ikke kan mærke det på nuværende tidspunkt. Men jeg kan fortælle, at jeg ALDRIG har taget en pille der smagte så hæsligt! Jeg er ikke sart, men bare du tager pillen ud af indpakningen, kan du lugte hvor dårlig en oplevelse det bliver.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832