Kundeservice
0 varer
Kurv
Omni-Selen - 120 stk.
Omni-Selen - 120 stk.

Omni-Selen - 120 stk.

67,95 DKK
-9%
75,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser
Omni-Selen - 120 stk.
  • Selen er et essentielt sporstof.
  • Selen har en væsentlig betydning i mange processer i kroppen.
  • OmniSelen indeholder 100 µg Selen pr. tablet.

Immunsystem og modstandskraft
Selen bidrager til, at immunsystemet fungerer normalt ved at stimulere væksten af de såkaldte aktiverede T-celler. Desuden er Selen en del af det antioxidative forsvar mod oxidative skader. Vores krop udsættes konstant for frie radikaler, som er særdeles aggressive molekyler, der kan forårsage oxidative skader på cellerne i vores krop. De frie radikaler dannes under kroppens normale forbrændingsprocesser, men også når vi udsættes for f.eks. sollys, cigaretrøg, luftforurening og hård fysisk aktivitet. For at neutralisere de frie radikaler og undgå oxidative skader har vi brug for et godt og varieret forråd af antioxidanter.

Fertilitet
Selen bidrager til normal dannelse af sædceller. Sædcellernes bevægelighed er afhængig af selen, som indgår i et vigtigt selenoprotein i sædcellerne.

Bidrager til vedligeholdelse af normalt hår og normale negle
Selen bidrager til vedligeholdelsen af normalt hår og negle. Selenmangel resulterer i en række forskellige symptomer herunder tyndt hår og hårtab samt hvide neglerødder. Tilskud af selen har vist sig at kunne genoprette disse mangelsymptomer.

Bidrager til en normal funktion af skjoldbruskkirtlen
Endelig er Selen nødvendig for, at skjoldbruskkirtlen (Thyreoidea) fungerer normalt og for dens produktion af thyreoideahormoner, da selen indgår i flere enzymer som katalyserer metabolismen af thyreoideahormoner.Varenummer: 456
Ingredienser: selen, majsstivelse, Konstistensmidler: dicalciumfosfat, mikr. cellulose, Overfladebehandlingsmidler: magnesiumsilikat, ekstrakt af salvie (salvia officinalis L), vegetabilske magnesiumssalte af fedtsyrer
Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832