Natur-Drogeriet Tranebær 500 mg - 150 kap

1
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 35565

Natur-Drogeriet Tranebær i vegetabilske kapsler

Natur-Drogeriet er kendt for naturprodukter, der virker! Her får du fra helsefirmaet et urtekosttilskud med tranebærsaft, indeholdt i praktiske vegetabilske kapsler. Tranebær er de velkendte mørkerøde bær, med en bitter-syrlig smag - bærerne anvendes særligt til saft og syltning.

Kosttilskuddet er en del af Phyto-serien fra Natur-Drogeriet, som alle indeholder velkendte urter – enten pulveriseret, som ekstrakt eller som en kombination. Produkterne i Phyto-serien er ikke kombinationsprodukter med andre urter eller næringsstoffer i.

Hver kapsel supplerer dig med 500 mg tranebærsaftkoncentrat.

Dosering:

Den anbefalede dosering er 1-2 kapsler 3 gange dagligt før måltiderne. Kapslerne kan åbnes, og indholdet kan indtages med vand, smoothie, skyr eller lignende, hvis du har besvær med at synke.

Kapslerne er vegetabilske, så også dig som er vegetar- eller veganer kan få glæde af dem. 

Indhold: 150 kapsler

3 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Tranebærsaftkoncentrat

1,5

gram

-

-svarende til tranebær

37,5

gram

-

Ingredienser:

Tranbärssaftkoncentrat (Vaccinium macrocarpon Aiton), Hydroxypropylmethylcellulosa (vegetabilisk kapsel), Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.