Udo's Probiotics super advanced adult +55 år - 30 kap

Udo's Probiotics super advanced adult +55 år - 30 kap
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Udo's Choice
Varenummer: 2163

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

OBS: Kan indeholde spor af mælk og soja.

Udo's Probiotics super advanced adult +55 år - 30 kap

9 specifikke bakteriestammer for optimal tarm sundhed.
Seniorer kan generelt have behov for en større mængde af fordelagtige bakterier og flere varianter af bifidobakterier for optimal tarm sundhed. I denne formular er der specielt lagt vægt på en særlig bifido stamme.
 
Specifikke stammer som er anvendt i Advanced Adult’s blanding er specielt udvalgt for deres værdi for sundheden af den lavere liggende del af tyktarmen. Denne blanding kan også anvendes af voksne under 65 år.

Alle bakteriestammerne i Udo’s Choice Mælkesyrebakterier er specielt udviklet og testet for deres mavesyreresistens. In-vitro undersøgelser har vist at de ikke mister deres koncentration efter 3 timer ved 37 C ved pH værdi 3 / pH 4. Derfor, når de er indtaget som anbefalet på fuld mave, vil mikroorganismerne i Udo’s Choice Mælkesyrebakterier nå fordøjelseskanalen ved deres fulde styrke. Kapslerne kan også åbnes og deres indhold kan drysses direkte på kølig eller varm (men ikke skoldhed) mad for derved at simulere Mælkesyrebakteriernes forekomst i naturen hvor de dækker rå fødevarer.

Opbevares på køl for at sikrer maksimum styrke og stabilitet; dog kan Advanced Adult’s Blend være udenfor køl for korte perioder ad gangen, som gør det bekvemt at have med på ferie.
Se dette produkts label deklaration som pdf tryk her

Anbefalet daglig dosis: 1 kapsel

*På produktionstidspunktet indeholder en kapsel 34 milliarder levedygtige bakterier, som langsomt henover holdbarhedsperioden på 2 år reduceres til 25 milliarder.

1 kapsel indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Lactobacillus casei 10.200.000.000 milliarder -
Lactobacillus rhamnosus 6.800.000.000 milliarder -
lactobacillus acidophilus 3.400.000.000 milliarder -
Lactobacillus plantarum 3.400.000.000 milliarder -
Bifidobacterium bifidum 3.400.000.000 milliarder -
Bifidobacterium breve 3.400.000.000 milliarder -
Bifidobacterium longum 3.400.000.000 milliarder -
RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Kartoffelstivelse, Frysetørrede bakteriekulturer, kapsel (konsistensmiddel (hydroxypropylmethylcellulose)), Antioxidant (ascorbinsyre), Antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), Kan indeholde spor af mælk og soya

Oprindelsesland: Canada
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.