Green tea Komplex no. 70 - 120 tabl

Green tea Komplex no. 70 - 120 tabl
Se alle produkter fra Bidro & ActiGreen
Varenummer: 4764

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Grøn te i tabletform - 20 tabletter

Koncentrationen af aktive stoffer i hver tablet er så høj at du, til sammenligning, skal drikke 3 kopper almindelig grøn te for at opnå en tilsvarende mængde antioxidanter.  

Hvorfor en tablet ?
Simpelthen fordi der er en del mennesker, der ikke bryder sig om smagen af grøn te. For dem er Original Green Tea Tablets en oplagt mulighed for at opleve og mærke, hvad grøn te kan gøre for deres velbefindende.

For alle dem der synes, at grøn te er en herlig drik, er Original Green Tea Tablets et supplement, der kan anvendes, når man ikke har mulighed for at tilberede sin grønne te, f.eks. på rejser og lign.

Daglig dosis
Vi anbefaler 2 - 3 tabletter dagligt, bedst i forbindelse med et hovedmåltid. Drik mindst 2 dl. vand pr. tablet.  Indtag på tom mave kan i sjældne tilfælde udløse kvalme.

Grøn te og jerntilskudspræparater bør ikke indtages samtidigt. Tidsforskyd indtaget 3-4 timer.

Hvad gør det godt for !
Først og fremmest giver Original Green Tea Tablets - Grøn Te Komplex 70 dig et vigtigt tilskud af plantebaserede antioxidanter - i en helt naturlig form. Anbefales hvis det kniber med at spise nok frugt og grønt ( minimum 600 gram dagligt ). Ud over et bedre velbefindende kan du glæde dig over nedenstående virkninger :  Øget energiniveau, Øget udholdenhed og Sørger for en afbalanceret kostplan.  

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Grøn te ekstrakt 400 mg -
- heraf catechiner 130 mg -
- heraf EGCg 70 mg -
- heraf koffein 40 mg -
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Vandig ekstrakt af grøn te (Camellia Sinensis), Fyldemiddel (calciumdiphosphat), Kartoffelstivelse, overfladebehandlingsmiddel (Polyvinylpyrrolidon)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.