Pukka Hvedegræs pulver Ø - 110g

Pukka Hvedegræs pulver Ø - 110g
Se alle produkter fra Pukka
Varenummer: 5360

Pukka Hvedegræs juice pulver - økologisk

Hvedegræs juice pulver dyrkes på økologiske marker med mineralholdig jord, hvor sollyset højner indholdet af næringsstoffer. For hvert 1 kg pulver går der 30 kg frisk hvedegræs, som har overvintret og derfor er kraftigere end den type hvedegræs som dyrkes indenfor på en uge.

Pukkas økologiske Hvedegræsjuicepulver er udvundet af frisk hvedegræsjuice, som bliver spraytørret i et iltfrit miljø for at forhindre at produktet oxiderer. Spraytørring betyder at det tørres ved 38°C i blot 4 sekunder.

Vitamin A bidrager til at vedligeholde en normal hud, syn og immunsystemets normale funktion. Hvedegræsjuice pulver har et højt indhold af protein på 26%. Husk at spise en varieret og afbalanceret kost samt have en sund livsstil.

En daglig dosis på 1 toppet teskefuld (4 g) hvedegræsjuicepulver giver dig 122 mcg (15% NRV*) vitamin A (fra beta-karoten).
*NRV=Næringsstof Referenceværdi

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Daglig dosis:
Rør ca. 4 g i et glas vand eller Pukka økologiske Aloe Vera juice. Tages enten morgen eller aften.

Brugsanvisning og forholdsregler:
Indhold: 110 g pulver er til 27 dages forbrug.

Opbevaring:
Opbevares under 30°C, og ikke i direkte sollys.

4 gram indeholder:
Ingredienser:

Hvedegræsjuice pulver 30:1 (Triticum aestivum L.)*

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener:

hvede

Oprindelsesland: Ikke EU jordbrug, certificeret af GB-ORG-05
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Pulver

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.